Banebelysning

Fodboldkampe, tenniskampe og andre udendørs aktiviteter har alle det tilfælles, at de kræver god belysning. Særligt når mørket falder på, er belysning afgørende for sportsoplevelsen – både for sportsudøvere og tilskuere.

Stadionbelysning og banebelysning

Hos SunFlux leverer vi enestående stadionlys, der sikrer det rette lys til enhver sports begivenhed. Vi tilbyder løsninger til alle former for stadionbelysning og banebelysning og hjælper med at forstærke oplevelsen.

Ønsker du at forlænge tiden på banen? Intet lys – ingen kamp

På baggrund af mange års erfaring inden for projektering og udførelse af belysning til sportsanlæg og andre baner og pladser ved vi, hvad der skal til for at sikre bedst mulig stadionbelysning og banebelysning. Derfor har vi specialiseret os i banebelysning til ethvert formål.

Vi forhandler udendørslamper i LED, som i energiklasse A+ og med passende lysfarve, god spredning og lang forventet levetid er gode valg til banebelysning.

Belysning på stadions og baner er ikke kun til glæde for de, der befinder sig i begivenhedernes centrum. Som tilskuer spiller belysningen en betydelig rolle for oplevelsen fra sidelinjen, og derfor medvirker den rette belysning til, at også tilskuerne får det optimale ud af begivenheden – hvad enten det er sport, musik eller andre aktiviteter.

Skån miljøet med LED stadionbelysning

Når stadions og baner skal lyses op, kræver det mange og kraftige lyskilder. Der er tale om store arealer, der skal lyses op, og derfor er det nødvendigt at skrue godt op for belysning. Lys koster penge, og derfor er det værd at overveje, hvilken lyskilde der vælges.

LED belysning er et fordelagtigt valg i forhold til både økonomi og miljø. LED pærer har et stort lysudbytte men samtidig et lavt strømforbrug, og det betyder, at LED pærer kan give den bedste stadionbelysning til færrest mulige omkostninger. Udover at have et lavt strømforbrug er LED pærer også CO2-venlige, og med den store lysmængde der benyttes på stadions og baner, kan man skåne miljøet for mange belastninger ved at vælge LED.

Hvilke udendørs arealer kan få LED belysning?

Hos SunFlux er vi behjælpelige med belysning af udendørs baner og pladser i alle størrelsesordener. Det er altid muligt at udskifte gamle pærer med besparende og miljøvenlig LED belysning, og flere og flere vælger LED til stadionbelysning og banebelysninger i forbindelse med nybyggeri og renovering.

Her er en liste over nogle af de kunstbaner og pladser, hvor der kan bruges LED belysning:

  • Tennisbane

  • Løbebane

  • Hockeybane

  • Badmintonbane

  • Fodboldbane

  • Sportsbane

  • Stadium

  • Parkeringsplads

  • Containerplads.

Kontakt

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!