Big Plant Science – Komplet Gødnings Kit x5
Varenummer: 26055
.
Kr 819,00 / stk
Kr 655,20 ekskl. moms
 •  
Big Plant Science gødning er designet til at give planterne de nødvendige næringsstoffer, mineraler og sporstoffer for at opnå optimal vækst og modning. Power House indeholder NPK gødning med de vigtigste næringsstoffer, Calcium Plus tilfører calcium til planterne, Stimulus er en booster til at øge planternes modstandskraft, Aroma Boost er designet til at øge planternes duft og smag og Bud Explosion er designet til at øge planternes blomstring og frugt modning.


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Big Plant Science Gødning
 • Få den ultimative gødning til dine planter med Big Plant Science

  - Komplet Gødnings Sæt

  Sættet er specielt tilpasset de danske vandforhold og er utrolig nemt at bruge. Medfølgende gødningsskema viser præcis hvor meget gødning der skal bruges i forskellige substrater og ved forskellige vandforhold. Kit'et indeholder A+B+Z+Y+X produkter, som sikrer alle de nødvendige næringsstoffer og additiver for at dine planter trives. Oplev en eksplosion i vækst med Big Plant Science serien og lad resultaterne tale for sig selv. Med Bud Explosion tilføres nok fosfor og kalium i den mest krævende fase i planternes liv. Stimulus sikrer effektiv blomstring og trichomdannelse og Aroma Boost sørger for en dejlig aroma og smag i dine planter.

   

  Sættet Indeholder:

  1 x Big Plant Science – A – Power House 1L

  1 x Big Plant Science – B – Calcium Plus 1L

  1 x Big Plant Science – X – Stimulus 1L

  1 x Big Plant Science – Y – Aroma Boost 1L

  1 x Big Plant Science – Z – Bud Explosion 1L

   

  Introduktion til Big Plant Science's unikke plantenæringsprodukter

  Big Plant Science har udviklet en række unikke plantenæringsprodukter, der er designet til at give dine planter den optimale mængde næring og pleje, de har brug for for at trives og vokse stærkt. Vores produktlinje består af fem forskellige produkter, der hver især er specifikt formuleret til at tage sig af forskellige aspekter af din plants sundhed og vækst.


  Big Plant Science A - Power House

  Big Plant Science A - Power House er et kraftfuldt gødningsmiddel, der er designet til at give dine planter den maksimale mængde energi, de har brug for for at vokse stærkt og sundt. Det er rig på de vigtigste næringsstoffer, såsom nitrogen, fosfor og kalium, samt en række vigtige mikronæringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde en optimal balance i din plants ernæring. Power House er også beriget med organiske stoffer, der hjælper med at øge jordens frugtbarhed og forbedre dens struktur.  Big Plant Science B - Calcium Plus

  Big Plant Science B - Calcium Plus er et gødningsmiddel, der er specifikt formuleret til at give dine planter den rette mængde calcium, de har brug for for at opretholde en sund og stærk vækst. Calcium er vigtigt for at danne og vedligeholde plantens celler, og det er også vigtigt for at forhindre bladplet og andre sygdomme. Calcium Plus er også beriget med magnesium, der er vigtigt for at opretholde en optimal balance i dine planters ernæring.

  Big Plant Science X - Stimulus

  Big Plant Science X - Stimulus er et gødningsmiddel, der er designet til at give dine planter den ekstra boost, de har brug for for at fremme en hurtig og sund vækst. Stimulus er rig på en række vigtige næringsstoffer, såsom nitrogen, fosfor og kalium, samt en række vigtige mikronæringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde en optimal balance i dine planters ernæring. Det er også beriget med organiske stoffer, der hjælper med at øge jordens frugtbarhed og forbedre dens struktur.

  Big Plant Science Y - Aroma Boost

  Big Plant Science Y - Aroma Boost er et gødningsmiddel, der er specifikt formuleret til at give dine planter den rette mængde næring,de har brug for for at fremme en intens og langvarig aroma. Aroma Boost er rig på en række essentielle næringsstoffer, der er vigtige for at fremme blomstring og frugtudvikling, samt en række mikronæringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde en optimal balance i dine planters ernæring. Det er også beriget med organiske stoffer, der hjælper med at øge jordens frugtbarhed og forbedre dens struktur.

   

  Big Plant Science Z - Bud Explosion

  Big Plant Science Z - Bud Explosion er et gødningsmiddel, der er specifikt formuleret til at give dine planter den rette mængde næring, de har brug for for at fremme en intens og kraftfuld blomstring. Bud Explosion er rig på en række essentielle næringsstoffer, der er vigtige for at fremme blomstring og frugtudvikling, samt en række mikronæringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde en optimal balance i dine planters ernæring. Det er også beriget med organiske stoffer, der hjælper med at øge jordens frugtbarhed og forbedre dens struktur.


  Konklusion

  Big Plant Science har udviklet en række unikke plantenæringsprodukter, der er designet til at give dine planter den optimale mængde næring og pleje, de har brug for for at trives og vokse stærkt. Vores produktlinje består af fem forskellige produkter, der hver især er specifikt formuleret til at tage sig af forskellige aspekter af din planters sundhed og vækst.

  Vi håber, at vores produkter vil hjælpe dig med at opnå de bedste resultater i din have eller i dit drivhus. Glem ikke at følge brugsanvisningen på produktet og øge dit planter vækst og sundhed.

 • EAN 5710777260556