BioPower B - Plantetilskud, Calcium Plus - 5L
Varenummer: 28069
.
Kr 334,00 / stk
Kr 267,20 ekskl. moms
 •  
Calcium Plus plantegødning. Dansk udviklet, og produceret af Big Plant Science. Anbefales at bruges sammen med BioPower A.


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Big Plant Science Gødning
 • Calcium Plus Part B plantegødning

  Plantegødning fra Big Plant Science gør at dine planter bedre kan optage calcium, hvilket giver en stærkere og mere solid plante, som dermed bedre kan holde til blomster og frugtsætning. Dette gør gødningen ved at den har en optimal calcium, aminosyrer og nitratbaseret formular, hvilket sikre at planten ikke mangler calcium. Der er derudover tilsat 2% aminosyrer, som fremmer celledannelsen, ved at det giver en bedre calcium optagelse.

  Brug BioPower B

  Hvorfor bruge denne calcium og nitrat blanding?

  En god grund er at det er den mest optimale måde at forøge calcium optagelsen, via plantens rodnet. Planten optager omtrent 1,5 gange så meget calcium som den optager kvælstof. Derudover optager den omkring 3 gange så meget calcium som den optager fosfor. Derfor er det vigtigt at planten får den mængde calcium som den har brug for, og det er derfor også yderst vigtigt at vide hvilken vandtype planten får tilført (Hårdt-, middelhårdt- eller blødt vand).

  Hertil er det en god ide at anvende et godt gødningsskema.

   
   
   
  Producent: Big Plant Science
  Mængde: 5L
  Indhold:
  • Nitrogen 2,2%
  • Calcium 2,8%
  • Aminosyrer 2%
  Fås også i: 1L, 5L, 25L, 60 L
 • EAN 5710777280691