Stimulus booster X plantegødning 5L
Varenummer: 28066
.
Kr 1.299,00 / stk
Kr 1.039,20 ekskl. moms
 •  
Stimulus booster x fra Big Plant Science er en plantegødning der fremmer planters immunforsvar.


Mere information

Bestsellers in Big Plant Science Gødning
 • Stimulus booster x fra Big Plant Science er en plantegødning der fremmer planters immunforsvar. Stimulus booster x er designet og produceret her i Danmark, for at sikre at den er perfekt til de danske vand og vejr forhold. Det fantastiske ved Stimulus booster x er at det ikke bare er en almindelig gødning, den fremmer nemlig dine planters immunforsvar. Dette gør den blandt andet ved at øge plantens produktion af rødder, så rødderne bliver ekstra stærke, og bedre i stand til at indfange næringsstoffer.

  Det er vigtigt tage sig godt af sine planter, blomster og urter, hvis man vil give dem de bedste forudsætninger for at vokse sig store og sunde. En af de vigtigste dele af at tage sig godt af sine planter, er at give dem den mest optimale gødning. Du bør derfor give dem Stimulus booster x, så dine planter kan få et immunforsvar, som kan holde dem sygdomsfri og sunde.

  Det er dog vigtigt ikke at give planter både Stimulus X og Bud Explosion sammen, da for meget P / K gødning kan nedsætte optagelsen af fx calcium, svovl samt andre stoffer, og i værste tilfælde kan det dræbe planten.

   

  Producent: Big Plant Science
  Mængde: 1 Liter
  Fosforlipider: 2,3%
  Kalium: 3,6%
   
  Big Plant Science Skema
   
 • EAN 5710777280660