Mason Pot seedling set, 2x32oz m. holder

399,00 kr.

Varenr.: 28101

Med disse 2 praktiske krukker kan du let dyrke lækre plantespirer direkte i dit køkken. Produktet kan nemt rengøres ved kogning eller i opvaskemaskinen.

Beskrivelse

SpireGlas 2 x 1000ml Mason

Drømmer du også om at dyrke plantespire? Så er dette produkt lige noget for dig.

Krukkerne her er en nem og særdeles æstetisk måde at dyrke plantespirer i dit eget hjem. Der er mange måder at dyrke sunde og velsmagende plante spirer på, men et spireglas er nok en af de allerbedste. Fremgangsmåden ved dyrkning af spirer i spireglas er meget simpel. Som du kan se på sidste billede, skal frøene blot “sås”, og derefter passer krukken næsten sig selv. Det tager kun få dage fra du har sået dine frø, til at du kan høste helt fantastiske og friske plantespire.

Efter høsten er det vigtigt at krukken vaskes inden den tages i brug igen, for at sikre at der ikke bliver overført ting fra en dyrkning til en anden. Selve krukken kan nemt vaskes med enten vand og sæbe eller i opvaskemaskinen. Låget og metal nettet kan koges for hurtig desinficering, men tåler også opvask.

Med spiredyrkning via spireglas slipper du helt for at skulle bruge et vækstmedie. Det er både godt fordi du slippe for at købe vækstmedier, men også fordi det betyder at dine spire er helt klar til spisning, uden du behøver at skylle jord af dem. Metalnettet på låget sikre at der er frisk luft i krukken, hvilket hjælper til at drastisk reducere risikoen for mug.

Indhold:

2 Stk. 500mL Spireglas

2 Stk. Rustfrit låg med net

2 Stk. Holder for SpireGlas (Hvid udg.)

2 Stk. Stofposer for dyrkning af bønner

1 Stk. Underbakker

 

EAN5710777281018

 

Yderligere information

Vægt1 kg
Brand

SunFlux

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.