Om Arkitekt Flemming Agger

 

Flemming Agger er født d. 16 november 1944. Først uddannet som møbelsnedker, senere som arkitekt på Den Danske kunsthåndværkerskole, hvorfra mange af de store danske ikon arkitekter er uddannet.

 

 Flemming Agger

Arkitektuddannelsen

Arkitektur handler ikke kun om formgivning, men en særlig refleksion og praksis, som forandrer verden og opfattelsen af virkeligheden. Der skabes nye sanselige spændende løsninger til glæde for hele samfundet. Meget bliver realiseret andet bringer inspiration til andre.

Du vil under dit forløb – via arbejdet ved tegnebord, i værkstedet og under projektundervisningen, bliver undervist og inspireret af undervisere, forskere, og internationale gæsteundervisere. Dette for at styrke dine akademiske, kunstneriske og professionelle kompetencer til på sigt at blive en god arkitekt. Om det er indenfor i en arkitekt - eller designvirksomhed, i industrien eller i en privat/offentlig virksomhed. Du kan også arbejde i en af de mange andre nye kontekster, som uddannelsen hele tiden med er med til at åbne.

 

Flemming Agger - Arbejde og opgaver

Arkitekt Flemming Agger har både arbejdet selvstændigt med design for bla. Le Klint Lamper, men også som ansat hos Vilhelm Lauritsen tegnestue og KHRASarkitekterne. Der har Flemmning Agger tegnet udendørsbelysning, været sagsarkitekt på diverse indretninger og inventar i bla. Københavns Lufthavn og Miljøministeriet. Også aktivt med ideoplæg samt produktudvikling for Den Danske Pavillion i Sevilla i 1992 som på en klar måde udtrykte det moderne symbol den danske identitet og nordiske tradition har.

Capelolamps Le Klint Model 1

 

 

capelo retro design lamper

I foråret 2020 introducerede Flemming Agger sammen med SunFlux den nye capelo retro lampe serie, se mere her

capelo.jpg

 capelo design lampe serien består at en række forskellige design lamper, som fåes i et bredt udvalg af farver og størrelser:

  • Pendel lamper med stofledning, til køkkenet og over spisebordet
  • Væglamper for køkkenet og som sorveværelse lampe
  • Bordlampe for skrivebordte eller natbordet i sorveværelset
  • Standerlampen eller gulvlampe, som også kan virke som uplight lampe til stuen.

 

Design lamperne er kendetegnet ved en unik håndlavet og håndmalet jern skærm, som er lavet af genbrugs metal, og derved skåner miljøet for mange tons CO2 hvert år. En anden unik ting er at tænd/sluk kontakten er intgreret i lampe stellet lige ved lampeskærmen, hvilket gør det ekstra nemt at betjene lampen. 

 

Vi er stolte af vores gode relation og samarbejder vi har med Flemming Agger.

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret, at dine oplysninger behandles fortroligt.

Cards

 Ehf _logo

webshop

Vi giver fabriksgaranti på alle vores SunFlux LED produkter. Kig efter garantimærket på emballagen og se, hvilken garanti, som er gældende for lige netop dit LED produkt.

POPULÆRE

GU10 LED Dæmpbar
GU10 LED Pærer
LED Indbygningsspot
Plantevækstlys
- LED Bånd & Strips

 

Co 2_logo

 

Her kan du se nye produkter, spændende videoer, deltage i konkurrencer, få rabatter - og meget, meget mere.

Like -button -on -Facebook -image