Hos Sunflux er vi specialister i LED-belysning, og vi udvikler og producerer selv GU10 produkter i høj kvalitet. Derfor er vi selvfølgelig også varme fortalere for LED-belysning generelt, herunder GU10-pærer, -fatninger, indbygningsspot og LED-lamper.

Men hvad er en GU10-pære/GU10-fatning? Og hvorfor egentlig vælge LED frem for alternative lyskilder? Det kan du blive klogere på i dette indlæg, hvor vi besvarer en række ofte stillede spørgsmål om GU10 LED-pærer og -lamper.

 

Hvad betyder GU10 – og hvorfor bør jeg benytte GU10 LED pærer og lamper?

GU10 er en sokkel-type som findes på gløde-, energispare-, halogen- og LED-pærer. Der findes almindelige lamper, LED-lamper og indbygningsspots der har GU10-fatning - , og det eneste man egentligt skal sikre sig er, at sokkel passer sammen med fatning. Altså – har din lampe GU10-fatning, skal du bruge en lyskilde/pære med GU10-sokkel.

Herunder kan du se eksempel på GU10 pære, GU10-sokkel og GU10-fatning:

Screen Shot 2018-09-04 At 13.49.39

 LED er en forkortelse for Light Emitting Diode, og en GU10 LED-pære består altså af en diode, der omsætter strøm til lys. Hvor gammeldags glødepærer og halogenpærer udvikler en stor mængde varme og kan efterlade afsodning i omgivelserne, forholder det sig helt anderledes med LED-pærer. De gamle pærer  omdanner nemlig ofte kun 10 % af energien til lys, mens de resterende 90 % bliver til varme. Derimod er varmeudviklingen minimal i LED-pærer, hvilket mindsker risiko for brand som følge af for stor varmeudvikling. Desuden er LED-pærer i kraft af deres lave energiforbrug skånsomme for både miljøet - og ikke mindst  pengepungen. Det lave wat forbrug kombineret med længere levetid, gør LED-pærer yderst økonomiske, da du ikke skal skifte dem i tide og utide.

Derudover er LED-pærer slidstærke og langt mere modstandsdygtige over for slag og stød – hvilket næppe kan siges at være tilfældet med gammeldags glødepærer.

 

Flere fordele ved GU10 LED

Der er altså mange fordele ved at skifte til GU10 LED-pærer og -lamper. Men foruden energibesparende og sikkerhedsmæssige fordele giver LED-pærer også nogle mere bekvemmelige fordele.

Hos Sunflux finder du et stort udvalg af GU10 LED som fungerer med div. lysdæmpere, så du har mulighed for at regulere lysstyrken i dine LED-lamper. Du kan se hvilke lysdæmpere den enkelte GU10-pære er testet op imod, under produktets info på vores hjemmeside. På hjemmesiden finder du også andet tilbehør så som GU10-fatninger, adaptorer, Optik samt støjkondensatorer til at reducere krybestrøm.

 

Mere viden om GU10 og LED

Hvad betyder GU10, hvad er en GU10-sokkel og GU10-fatning - og hvorfor egentlig benytte GU10 LED-pærer og lamper? Har du ikke fået svar på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os hos Sunflux og høre nærmere.

 

Ellers hvis du er klar til at handle og er interesseret i at se vores store sortment af LED pærer med GU10 fatning, så kan du klike her! 

Hvis du har brug for tilbehør til GU10 så kan du klikke her!

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret, at dine oplysninger behandles fortroligt.

Cards

 Ehf _logo

webshop

Vi giver fabriksgaranti på alle vores SunFlux LED produkter. Kig efter garantimærket på emballagen og se, hvilken garanti, som er gældende for lige netop dit LED produkt.

POPULÆRE

GU10 LED Dæmpbar
GU10 LED Pærer
LED Indbygningsspot
Plantevækstlys
- LED Bånd & Strips

 

Co 2_logo

 

Her kan du se nye produkter, spændende videoer, deltage i konkurrencer, få rabatter - og meget, meget mere.

Like -button -on -Facebook -image