Når et spot til indbygning direkte i isolering skal monteres, er det vigtigt at de omkringliggende konstruktioner ikke er modtagelige overfor unødig skade. Ved montering af spots i loft eller skrå vægge, er det derfor vigtigt at man eks. vælger et spot, som kan monteres direkte i isoleringen.

 

F-Hat kan være nødvendig

Om et indbygningsspot er beregnet til montering direkte i isolering er afhængig af produktionsmetoden. Hvis spottet ikke er beregnet kan man bruge en F-hat, som nogle gange følger med, mens andre gange skal tilkøbes.

 

Alle SunFlux indbygningsspot er godkendt til montering direkte i isolering

Når du køber et indbygningsspot hos SunFlux kan du være sikker på at alle sammen kan bruges til montering direkte i isoleringen. Så det er én bekymring mindre, når du skal ud og købe nye spots.

 

Se udvalget af SunFlux indbygningsspot til isolering

SunFlux indbygningsspots kommer i forskellige størrelser og dybder. Under hvert enkelt spot kan du se alle specifikationerne og nemt finde frem til lige netop det indbygningsspot du skal bruge.
Se udvalget af indbygningsspot til montering direkte i isolering.

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret, at dine oplysninger behandles fortroligt.

Cards

 Ehf _logo

webshop

Vi giver fabriksgaranti på alle vores SunFlux LED produkter. Kig efter garantimærket på emballagen og se, hvilken garanti, som er gældende for lige netop dit LED produkt.

POPULÆRE

GU10 LED Dæmpbar
GU10 LED Pærer
LED Indbygningsspot
Plantevækstlys
- LED Bånd & Strips

 

Co 2_logo

 

Her kan du se nye produkter, spændende videoer, deltage i konkurrencer, få rabatter - og meget, meget mere.

Like -button -on -Facebook -image