LED Møbelspot - køkkenspot

 Køkkenspots og møbelspots

Vælg den rigtige belysning i køkkenet

Med LED møbelspots er det muligt at lave en meget unik og effektfuld belysning inden i og under dine skabene, både i køkkenet, men også resten af huset. Men før du starter, bør der først overvejes om installationen skal laves som indbygningsspots, eller som påbygningsspots. Det gælder både ved valg som underskabsbelysning, og som spots indbygget i dine skabe. Det er også værd at overveje om LED skinner og LED bånd giver en bedre effekt.

At lave indbygget møbelbelysning – få lys i dine møbler

Indbygget møbelbelysning er små spots som er egnet til indbygning i træ, altså møbler og skabe.
I modsætning til møbel påbygningsspot, bliver indbygget møbel belysning bygget direkte ind i møblet, og ikke bare sat oven på overfladen. Hermed kan man indbygge spotslamperne i f.eks. bogreoler, kommoder, vitriner og enhver form for skabe. Indbygget møbelspot belysning er en meget praktisk måde at bringe lys i mørke skabe, samt overalt hvor man har brug for mere lys.
Men det er ikke kun det praktiske aspekt af integreret møbelbelysning der spiller en stor rolle. Den rent æstetisk effekt, bør heller ikke undervurderes. Indbygget i hylder eller vitrine skabe, opnår man en flot og effektfuld lyseffekt, hvor både bøger, glas og samleobjekter i scene sættes. - Indbygget møbelbelysning giver en næsten usynlige lyssætning.


Indbygget og påbygget spotlamper

Indbyggede og påbygget LED lamper er den mest beskedne og næsten usynlig lyskilde man kan få. Derfor kan indbyggede møbelspots indsættes overalt, hvor der er brug for flot behageligt lys, og hvor opmærksomheden ikke skal tiltrækkes af lampen. Alene det belyste objekt skal tiltrække din opmærksomhed. Indbyggede spots falder diskret i et med skabet, loftet, vægge eller endda gulvet, og sørger for at oplyse der hvor der ikke er brug for andet end lys.

Gennemse vores sortiment af disse funktionelle og uundværlige integrerede møbellamper her.


Hos SunFlux.dk finder du kun de bedste LED køkkenspots og møbelspots. Har du spørgsmål til vores udvalg af køkkenspots, kan du altid finde vejledning hos vores kundeservice, eller kontakte os på telefon 43 474 272.

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret, at dine oplysninger behandles fortroligt.

Cards

 Ehf _logo

webshop

Vi giver fabriksgaranti på alle vores SunFlux LED produkter. Kig efter garantimærket på emballagen og se, hvilken garanti, som er gældende for lige netop dit LED produkt.

POPULÆRE

GU10 LED Dæmpbar
GU10 LED Pærer
LED Indbygningsspot
Plantevækstlys
- LED Bånd & Strips

 

Co 2_logo

 

Her kan du se nye produkter, spændende videoer, deltage i konkurrencer, få rabatter - og meget, meget mere.

Like -button -on -Facebook -image