Bunny – All Purpose 450ml gødning
Varenummer: 28082
.
Kr 85,00 / stk
Kr 68,00 ekskl. moms
 •  
Bunny – Til alle planter, er langsomudskillende og effektiv gødning til alle slags planter. Gødningen kan bruges på flere måder


Mere information

Bestsellers in Gødning og Gromedie
 • Bunny Grow – All Purpose kaningødning

  Nej, Bunny Grow – All Purpose kaningødning er ikke gødning til at gro kaniner med. Bunny Grow – All Purpose er en naturlig og 100% organisk pulver plantegødning, baseret på kaninafføring. Bunny Grow - All Purpose er dog ikke udelukkende bestående af kaningødning, det er faktisk en blanding af kaninkugler og varmet op og knuste økologisk agurkeskræller.  Agurkeskrællerne udligner indholdet af de tre vigtigste næringsstoffer for planter, kvælstof (N), fosfor (P) og kalium (K), så de er på cirka samme niveau. På grund af dette kan Bunny Grow – ALL PURPOSE gødning benyttes til alle formål. 

  Bunny Grow - All Purpose plantegødning er velegnede til både potter, krukker, altankasser, bed og haver, indendørs og udendørs. Da All Purpose har et meget lige indhold af npk, kan gødningen anvendes igennem hele plantens liv, og alle dens stadier. Kaningødning er nemlig ikke bare gødning, kanin ekskrementer er ekstremt bæredygtigt, og er faktisk den type naturlig gødning der har det højeste naturlige indhold af nærringstoffer.

  Brugsanvisning
  Bunny Grow - All Purpose plantegødningen kan bruges på to måder. Den kan enten mixes sammen med jorden inden såning. Eller også kan gødningen topdrysses ned på det øverste lag af jorden. Hvis den mixes sammen med jorden inden såning, bør den blandes med et forhold på 10 gram gødning per 300 gram jord. Hvis gødningen topdrysses bør der bruges cirka 1-4 tsk. All Purpose per plante, afhængigt af plantens størrelse. Efter gødningen er tilsat bør der vandes. Det anbefales at gøde med gødningen cirka hver anden uge. Du bør være opmærksom på at der med gødningen kan dannes mycelium på toppen af gromediet, dette er ikke farligt, men er blot et godt tegn på at gødningen får mikroorganismerne til at trives.

   

  Bunny – All Purpose er analyseret af det tyske gødnings laboratorie Agrolab, resultaterne af gødnings indholdet kan ses nedenfor

  Primære næringsstoffer  Indhold  Enhed 
  Kvælstof (N)  1.8 
  Vandopløseligt kvælstof (N)  1.6 
  Fosfor (P)  0.7 
  Fosfat (P2O5)  1.5 
  Kalium (K)  1.2 
  Kaliumoxid (K2O)  1.4 
  Sekundære næringsstoffer     
  Calcium (Ca)  1.1 
  Magnesium (Mg)  0.26 
  Svovl (S)  0.23 
  Natrium (Na)  <0.12 
  Bor (B)  11.2  mg/kg 
  Kobolt (Co)  <5.94  mg/kg 
  Kobber (Cu)  25.2  mg/kg 
  Jern (Fe)  1080  mg/kg 
  Magnesium (Mn)  165  mg/kg 
  Molybdæn (Mo)  <5.0  mg/kg 
  Zink (Zn)  292  mg/kg 
 • EAN 5710777280820