Betaling, forsendelse og returret

Produktinformation
På www.sunflux.dk oplyses varens væsentligste egenskaber. Ønskes yderligere produktoplysninger, eller ved spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til os på kundeservice@sunflux.dk

Priser
Alle priserne er dagspriser, og kun gældende på bestillingsdagen. Alle angivne priser på websitet er inklusive 25% moms, alle danske afgifter, told mm., undtager for dette er erhvervs kunnder, som får priserne oplyst uden moms.

Bestilling
Du kan kun bestille varer fra sunflux.dk via vores website.

Når du bestiller varer via vores website skal du være opmærksom på:
Det automatiske ordresystem hos sunflux.dk sender kunden en e-mail, der indeholder aftalen mellem virksomheden og kunden. Vi opbevarer endvidere aftalen, således at du kan rekvirere den senere pr. e-mail.

Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: dansk


Betaling
På sunflux.dk kan der betales med:

Dankort, Mastercard, visa, JCB.
Bankoverførsel: Betalingen kan kun foretages med bankoverførsel efter aftale med kundeservice: Kontakt kundeservice, tlf.: 43474272. obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra SunFlux Aps. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Erhvervskunder: - Bank overførelse/forudbetaling/Betalingskort/faktura

Efter bestilling, fremsendes odrebekræftelse med detaljerede ordre oplysninger pr. E-mail.

Gebyr
Der tages ikke gebyr ved betaling på sunflux.dk

Levering
Levering sker med GLS. Leveringstiden er 1-10 dage. Vi leverer til Danmark, Grønland, EU, øvrige udland

Alle ordrer tilstræbes pakket og afsendt hurtigst muligt (ved bankoverførelse vil det være efter betalingen er modtaget!). Ved kreditkort betaling trækkes beløbet først fra kundens konto ved afsendelse af de bestilte vare.
Levering er først sket når kunden får varen i hænde. Hvis kunden selv kontraherer med en fragtmanden kan levering være sket ved overlevering til fragtmanden.
SunFlux ApS kan ikke blive holdt ansvarlige for tab som følge af overskridelse af leveringstiden og ligeledes ikke holdes ansvarlige for fejl og forsinkelser som følge af Force Majour.
Såfremt varen er lagervare er leveringstiden 1-10 arbejdsdage, ellers 2-9 uger. I tilfælde af forsinket levering, bedes du kontakte os og vi vil gøre vores bedste for rette op på fejlen. I tilfælde af udgåede varer, vil kunden hurtigst muligt blive underrettet herom og evt. indbetalte beløb vil straks blive tilbageført af SunFlux ApS, hvis ønsket.
Alle ordrer sendes med GLS efter gældende takster. Fragtprisen fremgår ved bestilling og på ordrebekræftelsen/fakturaen.

Ved valg af levering til pakkeshop kan der opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer. Vælg evt. at få varen leveret til hjemmeadressen i stedet.Fragtomkostninger:

Privatkunder DK: Uanset hvor meget du køber, koster forsendelsen kr. 38,-
Privatkunder, Grønland, EU og øvrige udland: Kontakt kundeservice for bestilling og få oplyst den eksakte fragtomkostning.
Erhverveskunder: omkostningerne udregnes på baggrund af ordrens samlede vægt, og den valgte forsendelse form (pakker/paller).

Når de bestilte varer afsendes fra lager, udsendes der samtidig "track and trace" informationer pr. mail til kunden.


Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
SunFlux ApS yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato.

Opret reklamation: Log ind på din konto hos www.sunflux.dk - herunder kan du oprette din reklamation.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på sunflux.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret på fabrikations- og materialefejl. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Fakturaen skal fremvises til SunFlux ApS i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til sunflux.dk. SunFlux ApS dækker ikke følgeskader på tilsluttet tilbehør og/eller indirekte tab, så som tabt arbejdsfortjeneste, driftstab, datatab, installationsomkostninger og lignende.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Eventuel reklamation over fejl og mangler på leverede produkter skal meddeles til SunFlux ApS i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen for at være gældende. Du bedes angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

SunFlux ApS
Att.: Kundeservice, Fakture nr.: xxxxx
Roholmsvej 10K, 
2620 Albertslund
Danmark


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelse og retunering
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på sunflux.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail kundeservice@sunflux.dk eller telefon 43474272. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Pakken skal senest være afsendt 14 dage fra varens modtagelse dato. (Ifølge Post Danmarks stempel).
Varer, som ikke returneres i samme stand og mængde, modtages ikke.

Sammen med returvaren bedes ordrenummer/kopi af fakturaen anført, samt evt. kontooplysninger til tilbagebetaling af din indbetaling oplyst.
I de tilfælde hvor der er brugt Dankort eller andet betalingskort, tilbagefører vi beløbet til det brugte betalingskort.
Fremsendes disse oplysninger sammen med varen til os, er det hurtigere for os at færdigbehandle din sag og sende din indbetaling retur. Når varen er modtaget retur, vil vi returnere varens købspris til den anførte konto.
* Ved fortrydelse af et køb gælder, at forbrugeren har ret til at få refunderet både købsprisen og leveringsomkostningerne. Det eneste forbrugeren selv skal betale, er udgifterne til at sende varen retur.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Varer som er fremstillet og/eller hjemtaget efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
(Da nogle af sunflux.dk´s produkter er ESD følsome, kan den ESD sikerede beskyttelse ikke brydes, uden det kan medføre væsentlig forringelse af produktet. SunFlux ApS henholder sig derfor ret til at afvise at modtage returvare, hvor ESD beskyttelsen er brudt - hvis ikke andet er aftalt)Købet kan ikke fortrydes, hvis der er tale om produkter, som bliver ændret i forhold til deres oprindelige udførelse eller er produceret specifikt efter kunde instruktioner. I disse tilfælde hvor fortrydelsesretten ikke er gældende, vil SunFlux ApS gøre særligt opmærksom på dette enten på det enkelte produkt eller efterfølgende, inden ordren effektueres.
Indtil ordrens effektuering påbegyndes dvs. påbegyndelse af ændring, tilpasning eller produktion er fortrydelsesretten dog fortsat gældende.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end
hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk
butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket
betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig
af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk
butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

SunFlux ApS
Att.: Kundeservice, Fakture nr.: xxxxx
Roholmsvej 10K, 
2620 Albertslund
Danmark


Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen/faktura. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på
ovenstående adresse. (returvarer kan indleveres personligt i vores normale åbningstid man-fre 8:00 - 16:00 og kun hvis det i forvejen er aftalt med vores kundeservice pr. mail kundeservice@sunflux.dk el. pr. tlf.: 43474272)


Forbehold for ændringer
SunFlux ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne webside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug
Misbrug af SunFlux ApS/sunflux.dk vil politianmeldes.

Nyttige e-handel links. SunFlux ApS har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre web-sites igennem links. Disse web-sites er uden for SunFlux ApS´s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde indestå for indholdet på disse sider.

www.betaling.dk (PBS)

www.forbrugersikkerhed.dk (FDIH / Forbrugerrådet.

www.fs.dk (Forbrugerstyrelsen)

www.net-tjek.dk (Forbrugerstyrelsen)

www.fbr.dk (Forbrugerrådet)

www.emaerket.dk (e-mærket, den danske mærkningsordning for sikker nethandel)


Der henvises iøvrigt til vores fortrolighedspolitik for yderlige oplysninger om brug af dette site.

 

Deltagelse i konkurrencer
Du kan altid deltage i vores konkurrencer uden at være tilmeldt vores nyhedsbrev. Du sender blot dit svar til kundeservice@sunflux.dk (husk at skrive kunkurrencens navn i emailens emnefelt)

 

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.sunflux.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os på sunflux.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Når du handler på vores website, kan du vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev - vi udsender kun nyhedsbreve til dig hvis du i forbindelse med din handel, aktivt har afkrydset feltet "Modtag nyhedsbrev", en afkrydsning er dit udtrykkelige samtykke - du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevsfunktionen, enten via link i bunden af det udsendte nyhedsbrev, eller ved at sende os en mail.

Følgende fra SunFlux Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Mike Andersen, Thomas Hornsyld, Henriette Remod og Jeanett Jarlgard

Den dataansvarlige på sunflux.dk er Jeanett Jarlgard


Persondatapolitik

Kundeoplysningerne transmitteres via SSL certificeret kryptering.

Vi opbevarer alle kundeoplysninger krypteret på SQL server i lukket datamiljø.

Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Som registreret hos SunFlux.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig og kan altid kontakte os, for at få dine data slettet. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice@sunflux.dk.


Dine persondata - så som navn, leveringsadresse, mail og tlf., videregives til vores fragtleverandør/databehandler i forbindelse med afsendelse/ekspedition af din bestilling/forsendelse samt til brug for fremsendelse af dine track and trace informationer. Dine persondata sælges ikke og vidregives ikke på anden måde til tredjemand, end som ovenfor foreskrevet.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her


Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@sunflux.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

Standardfortrydelsesformular
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Prolys.dk ApS
Att.: Kundeservice,  Faktura nr.: xxxxx
Roholmsvej 10K, 
2620 Albertslund
Danmark

43474272
kundeservice@sunflux.dk

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato

(*)Det ikke relevante udelades

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret, at dine oplysninger behandles fortroligt.

Cards

 Ehf _logo

webshop

Vi giver fabriksgaranti på alle vores SunFlux LED produkter. Kig efter garantimærket på emballagen og se, hvilken garanti, som er gældende for lige netop dit LED produkt.

POPULÆRE

GU10 LED Dæmpbar
GU10 LED Pærer
LED Indbygningsspot
Plantevækstlys
- LED Bånd & Strips

 

Co 2_logo

 

Her kan du se nye produkter, spændende videoer, deltage i konkurrencer, få rabatter - og meget, meget mere.

Like -button -on -Facebook -image