Virksomhedsprofil
SunFlux ApS er specialister i LED belysning. Vi varetager salg og rådgivning af professionelle LED løsninger til erhverv, offentlige og private kunder og har fokus på erstatnings-LED pærer.
Vores forretning bygger på en vision om, at det skal være muligt for alle at erstatte deres eksisterende lyskilder med en fremtidssikret, energibesparende og miljøvenlig lyskilde, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller komforten af lyset.

Måden at opnå dette mål er ved at være den bedste og billigste leverandør af high power LED pærer, som kan erstatte de eksisterende gløde- og halogenpærer  samt at være en loyal og troværdig samarbejdspartner, der sammen med kunden finder den mest optimale løsning.

 

Produkter
SunFlux ApS har et bredt produktsortiment af LED lyskilder og tilbehør til stort set alle formål.

For at sikre, at kunderne får de bedste produkter, stiller vi krav til, at vores leverandører kun bruger de bedste kvalitets-lysdioder i deres produkter. Vi råder over det mest avancerede måleudstyr til lystekniske målinger, der findes  på markedet, så vores kunder er sikret, at de altid får diode-lyskilder af højeste kvalitet.

 

Professionel rådgivning
SunFlux ApS samarbejder med en række førende rådgivere og arkitekter og vores kompetente og erfarne medarbejdere yder professionel rådgivning inden for virksomhedens kernekompetence, som er high power LED løsninger. Kunderne er altid velkomne til at kontakte vores kundeservice, hvor de kan få hjælp og rådgivning af virksomhedens lyseksperter.

 

Miljøpolitik
Vores produkter overholder RoHs-direktivet hvilket betyder, at produkterne er fri for bly, kviksølv, og andre tungmetaller.
For at minimere virksomhedens miljøpåvirkninger har vi, som erklæret mål at genbruge mest mulig emballage og kun bruge LED lys på vores kontor og lager.

Gennem samarbejde med vores leverandører forsøger vi hele tiden at udvikle LED produkter, som har den bedst mulige miljøprofil.

 

E-mærket
sunflux.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis forbruger hotline, når du handler hos os.

 

Website: sunflux.dk
Virksomhedens juridiske navn: SunFlux ApS
Organisationsform: Aps
CVR: 33772017
Virksomhedsadresse:

Roholmsvej 10K
Albertslund
2620
Danmark
E-mailadresse: service@sunflux.dk
Telefon: 43474272
Virksomhedens etableringsår: 2007

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret, at dine oplysninger behandles fortroligt.

Cards

 Ehf _logo

webshop

Vi giver fabriksgaranti på alle vores SunFlux LED produkter. Kig efter garantimærket på emballagen og se, hvilken garanti, som er gældende for lige netop dit LED produkt.

POPULÆRE

GU10 LED Dæmpbar
GU10 LED Pærer
LED Indbygningsspot
Plantevækstlys
- LED Bånd & Strips

 

Co 2_logo

 

Her kan du se nye produkter, spændende videoer, deltage i konkurrencer, få rabatter - og meget, meget mere.

Like -button -on -Facebook -image