Driver til sensorlampe 03292 og 03290

560,00 kr.

Varenr.: 03292-1

Servicemodul til opgangslamper fra SunFlux

Beskrivelse

Led driver og sensor modul til SunFlux lamper 03290/03290

Dette modul er specielt designet til at passe til SunFlux lamper med modelnumrene 03290/03290 og er en værdifuld opgradering til dine belysningsbehov. Det giver dig avancerede funktioner, der forbedrer både effektiviteten og komforten.

Servicemodulet er dæmpbart, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den rette atmosfære. En særlig funktion, der gør denne enhed endnu mere praktisk, er dens evne til kun at tænde lyset, når der registreres bevægelse. Dette gør det ideelt til udendørsbelysning, da det kan bidrage til at forbedre sikkerheden og reducere energiomkostningerne.

Installationen er enkel, og servicemodulet integreres problemfrit med dine eksisterende SunFlux opgangslamper. Det gør opgraderingen hurtig og smidig.

Gør dine opgangslamper mere intelligente og effektive med vores servicemodul fra SunFlux. Det er den ideelle løsning, når du ønsker at forbedre belysningen i udendørsområder og reducere energispild. Bestil det i dag og oplev fordelene ved denne avancerede belysningsløsning.

 

EAN5710777132297
DæmpbarJa

Yderligere information

Vægt0,4 kg
Brand

SunFlux

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.