Mini LED spot sæt, 3Watt, 3000K incl. driver
Varenummer: 03422
 
DKK 357,50 / STK
DKK 286,00 ekskl. moms
 •  
Skab en veloplyst indgang med vores 3W LED spot


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Indbygningsspot
 • Høj Kvalitet og Energibesparende Minispot

  Dette minispot-sæt blev oprindeligt udviklet til Lind & Risør huse tilbage i 2012. Her i marts 2023 har vi opdateret dette spot-sæt, da det primært anvendes hos elevatorfirmaer som KONE, TK Elevator (tidligere Thyssen Elevator) samt de mange servicefirmaer, der udfører service på elevatorer. De sidder ved indgangen til elevatordøren og sørger for, at lovgivningens krav om minimum 50 lux er opfyldt foran dørene.

  Nem Installation og Justering

  Lyskilderne er nemme at montere med de hurtige klips, der sidder på, og der tages hensyn til afstande fra spots til driver og fra driver til forsyning 230V med lange ledninger. Vi har udviklet disse spots til lang holdbarhed, da sikkerhed og tryghed er vigtig for de personer, der bruger elevatorer. Spottet passer i et Ø45mm hul.

  Elegant Design og Robust Konstruktion

  Vores LED-spot er lavet af aluminium og har dermed en holdbar og elegant konstruktion. Det betyder, at de kan modstå hverdagens slid og samtidig se godt ud i dit hjem.

  Fremragende Kvalitet og Holdbarhed

  Vi har udviklet disse spots til lang holdbarhed, så du får en pålidelig belysningsløsning i mange år. LED-teknologien sikrer en lang levetid og reducerer energiforbruget, hvilket gør dem til en miljøvenlig løsning.

  Fleksibel Belysningsløsning

  Skab en veloplyst indgang til dit hjem med vores energibesparende 3W LED-spot. Den har en lysfarve på 3000 kelvin og er velegnet til indbygning over en dør. Vores LED-spot kommer med en LED-driver og kan maksimalt tilsluttes 3 stk. på hver driver. Køb vores LED-spot til indgangsbelysning i dag og oplev en veloplyst og indbydende indgang til dit hjem samt en høj kvalitet og holdbar belysningsløsning.

   

  Se flere af vores Indbygningsspot her

 • EAN 5710777034225
  Forbrug (Watt) 3
  Lysfarve (Kelvin) 3000
  Dæmpbar Nej
 • mini-led-spot-03422.pdf 519.00 Kb