COB LED strip varmhvid | 2700K | CRI95 | 10w/m | 24V
Varenummer: 02109
.
Kr 69,00 / METER
Kr 55,20 ekskl. moms
 •  
COB LED strips er velegnet til belysning af stuk, trappetrin, hanebånd, lamelvæg, sokkel under køkkenskab og under overskab.


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in LED Strips
 • LED strips varm hvid 2700K 10Watt/m

  Sælges i min. 100cm stykker pr. bestilling, eller ruller af 50 meter.

  COB LED strips er velegnet til belysning af trappetrin, stukloft, sokkel under køkkenskabe, under sengen, på hanebånd og mellem lamel på lamel væg/loft. Denne LED strip kommer med 384 stk. dioder pr. meter. Båndet har klippemærker for hver 4 cm (ved klippemærke), hvis man ønsker at afkorte eller forlænge båndet. Bag på båndet sidder der 3M dobbelt klæbende tape. Husk at sætte bånd på en køleflade , eksempelvis alu-skinne ellers bortfalder garanti da bånd hurtigt over opvarmer.

  Vær opmærksom på at ved afklippet bånd er der ikke nogen returret jf. købeloven, da der er tale om et kundetilpasset produkt. 

  NOTE: Leveres uden LED driver og lysdæmper, vi anbefaler at bruge en dæmpbar LED driver

  Led strips kan bruges af en række forskellige formål, herunder i boligen, kommercielle erhvervsdrivende, arkitekter og indretningsdesignere.

  De kan bruges til belysning i hjemmet, i kommercielle bygninger, i bil- eller biludstyr, i udstillingslokaler, i teater og i mange andre sammenhænge.

  Led strips er også populære blandt DIY-entusiaster og elektronikentusiaster, der bruger dem til projekter som kreativ belysning og skræddersyede elektroniske styrring.

   

  Spændende anvendelse ved trapper mm.:

  COB LED-strips kan bruges på gelændere i huse på mange forskellige måder. Nogle af de mest populære anvendelser inkluderer:
  
  1. Trappebelysning: COB LED-strips kan monteres på gelænderet af en trappe for at give arbejdsbelysning og forbedre udsynet, når man går op og ned ad trappen.
  
  2. Omgivende belysning: COB LED-strips kan bruges til at skabe en varm og indbydende stemning på et gelænder i entre eller opholdsstue.
  
  3. Sikkerhedsbelysning: COB LED-strips kan monteres på gelændere i områder, der er tilbøjelige til at være mørke, såsom en kælder eller et loft, for at give ekstra belysning og forbedre sikkerheden.
  
  4. Dekorativ belysning: COB LED-striber kan bruges til at tilføje et dekorativt touch til et gelænder ved at fremhæve det med forskellige farver eller effekter.
  
  5. Balkonbelysning: COB LED-strips kan monteres på gelænderet på en balkon for at give ekstra belysning og forbedre udsynet, når det er udenfor.
  
  For at montere COB LED-strimlerne på gelænderet kan du bruge klæbebånd eller clips til at fastgøre strimlerne på alu-profilen under gelænderet. Du skal bruge en strømforsyning og måske en lysdæmperkontakt 
  til at styre belysningen. Det anbefales at rådføre sig med en elektriker, hvis du ikke har erfaring med el-arbejde Overordnet set kan COB LED-strips være en fantastisk måde at tilføje ekstra belysning og forbedre funktionaliteten og udseendet af gelændere i et hus.

  Produktdetaljer


  Kategori Specifikation
  Lyset  
  Farvetemperatur (K) 2700
  RA 95-96
  Dæmpbar Ja
  Lumen (m) 970
  Effekt & Spænding  
  Spænding 24 DC
  Forbrug (Watt) 10
  Erstatter (Watt) 600
  Lysfarve Varm Hvid
  Spredningsvinkel 180°
  Forventet Levetid (Timer) 20.000
  MacAdam step SCDM<4
  Energiklasse A+
  Yderligere Information  
  Bredde 8 mm
  Længde/Højde 1000 mm pr. bestillings antal
  Dybde 2,5 mm
  Levetidsgaranti 2 År
  IP Grad 20

   

 • EAN 5710777021096
  Sokkel / Fatning Ledning
  Lysfarve (Kelvin) 2700
  Brede 8
  MacAdam(SCDM) 5
  Levetidsgaranti 2