COB LED strip | Varm hvid 2700K | CRI95 | 18Watt/m | 24V
Varenummer: 02141
.
Kr 125,00 / METER
Kr 100,00 ekskl. moms
 •  
Højt ydende COB LED strips er velegnet til steder hvor man ikke skal kunne se de enkelte dioder i LED lysbåndet men ønsker en ekstra kraftigt belysning


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in LED Strips
 • COB LED strips varm hvid 2700K 18Watt/m

  Sælges i min. 100cm stykker pr. bestilling, eller maks 50 meter.

  LED strips 10mm er velegnet til steder hvor man ikke skal kunne se de enkelte dioder i LED lysbåndet. Denne LED strip kommer med 384 stk. dioder pr. meter. Båndet har klippemærker for hver 1,5 cm (ved klippemærke), hvis man ønsker at afkorte eller forlænge båndet. Bag på båndet sidder der 3M dobbelt klæbende tape.

  Vær opmærksom på at ved afklippet bånd er der ikke nogen returret jf. købeloven, da der er tale om et kundetilpasset produkt. 

  *) Dette LED bånd kan ikke bruges uden køling af en LED aluminiums profil, eller lig., eller dækker garantien ikke!

   

  SuperFlex LED strips

  LED SuperFlex Strips fra SunFlux er velegnet til indendørs brug hvor der er behov for en høj lysstyrke og et lys af høj kvalitet. Her får du en lang levetid, ensartede lysfarver med god farvegengivelse, CRI / RA på 95. 10mm båndet er meget lyskraftigt, med et helt ensartet lys fra de mange lysdioder, dertil er det yderst fleksible, hvilket gør dem nemme at tilpasse i de fleste installationer. Fx som primær belysning i stuen eller underskabsbelysning i køkkenet. Den gode farvegengivelse gør dem særdeles velegnet til belysning, hvor det er vigtigt at alle farver gengives præcist og naturligt, fx i køkkenet og som belysning på badeværelset.

  Installation er enkel med det selvklæbende 3M tape på bagsiden, samt mulighed for afkortning pr. 4cm. Nye strømtilslutninger kan loddes eller monteres med en quick pressemuffe direkte på LED båndet. – Husk for at få en lang levetid, og en høj ydelse fra dit LED-bånd, bør man montere det på en metal overflade for at sikre maksimal køling og optimal levetid. Se SunFlux's udvalg af Aluminiumsprofiler.

  BEMÆRK: Til denne vare skal du bruge en 24V LED strømforsyning / driver.

  Sådan anvendes led strips på hanebånd:

  For at installere en COB (chip-on-board) LED-strimmel på en træbjælke/hanebånd i et hus, skal du bruge følgende materialer:

  1. COB LED strip
  2. 24V DC strømforsyning der passer til antal watt strips forbruger.
  3. LED-dæmper (hvis det ønskes)
  4. presse stik led til COB bånd
  5. Dobbeltklæbende tape eller klæbemiddel til montering af alu-profil
  6. Alu-profil kan også skrues fast
  7. Mål længden af ​​træbjælken og klip LED-strimlen til i den passende længde, og sørg for at efterlade lidt ekstra på enderne til tilslutning, samt 20 com fra eventuelt skråvæg.

  8. Monter pressestik på enderne af LED-strips.

  9. Tilslut LED-strip til 24V DC-strømforsyningen, og sørg for at bruge den korrekte polaritet ( plus til plus og minus til minus). Hvis du bruger en lysdæmper, skal du også tilslutte den til strømforsyningen og LED-strip.

  10. Fastgør LED-strip til træbjælken, der er 3M tæpe på bagsiden af vores COB Led strips.

  11. Tilslut strømforsyningen, og test LED-strip for at sikre, at den er korrekt monteret.

  Bemærk: Det er vigtigt at sikre, at strømforsyningen og lysdæmperen, du bruger, er kompatible med LED-strimlen. Du kan også rådføre dig med en medarbejder hos Sunflux eller en elektriker af sikkerhedsmæssige årsager,

  især hvis du ikke er vant til at arbejde med el.

 • EAN 5710777021416
  Forbrug (Watt) 18
  Sokkel / Fatning Ledning
  Lysfarve (Kelvin) 2700
  Ra/CRI 95
  Lysstrøm (Lumen) 1400
  Spænding 24
  Dæmpbar Ja
  Udstråling 180
  Energiklasse (A++) A++
  Brede 10
  Længde 1000
  Højde/Dybde 3
  Tæthed (IP) 20
  MacAdam(SCDM) 5
  Levetidsgaranti 2