COB LED strip | kraftigt Kold hvidt lys 4000K | 18Watt/m
Varenummer: 02143
.
Kr 125,00 / METER
Kr 100,00 ekskl. moms
 •  
Højt ydende COB LED strips er velegnet til kraftig klar belysning da led bånd yder 1800Lm pr. meter


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in LED Strips
 • COB LED strips dagslys 4000K 18Watt/m 1800Lm/m


  Sælges i hele meter - fra 1 meter og til en rulle på 50 meter. Man kan derefter selv afklippe led bånd pr. 4 cm og påmontere stik med ledning som også få hos os.

  LED strips er 10mm bredt og kan monteres i alu-skinner som køler bånd og giver et flot lys. Bag på båndet sidder der 3M dobbelt klæbende tape. Husk garanti bortfalder hvis led bånd ikke er monteret på en køleflade. Led bånd kan ikke tåle at blive knækket.

  Vær opmærksom på at ved afklippet bånd er der ikke nogen returret jf. købeloven, da der er tale om et kundetilpasset produkt. 

  *) Dette LED bånd kan ikke bruges uden køling af en LED aluminiums profil, eller lig., ellers dækker garantien ikke!

   

  SuperFlex LED strips

  LED SuperFlex Strips fra SunFlux er velegnet til indendørs brug hvor der er behov for en høj lysstyrke og et lys af høj kvalitet. Her får du en lang levetid, ensartede lysfarver med god farvegengivelse, CRI / RA på 95. 10mm båndet er meget lyskraftigt, med et helt ensartet lys fra de mange lysdioder, dertil er det yderst fleksible, hvilket gør dem nemme at tilpasse i de fleste installationer. Fx som primær belysning i stuen eller underskabsbelysning i køkkenet. Den gode farvegengivelse gør dem særdeles velegnet til belysning, hvor det er vigtigt at alle farver gengives præcist og naturligt, fx i køkkenet og som belysning på badeværelset.

  Installation er enkel med det selvklæbende 3M tape på bagsiden, samt mulighed for afkortning pr. 4cm. Nye strømtilslutninger kan loddes eller monteres med en quick pressemuffe direkte på LED båndet. – Husk for at få en lang levetid, og en høj ydelse fra dit LED-bånd, bør man montere det på en metal overflade for at sikre maksimal køling og optimal levetid. Se SunFlux's udvalg af Aluminiumsprofiler.

  BEMÆRK: Til denne vare skal du bruge en 24V LED strømforsyning / driver.

   

 • EAN 5710777021430
  Forbrug (Watt) 18
  Sokkel / Fatning Ledning
  Lysfarve (Kelvin) 4000
  Ra/CRI 95
  Lysstrøm (Lumen) 1800
  Spænding 24
  Dæmpbar Ja
  Udstråling 180
  Energiklasse (A++) A++
  Brede 10
  Længde 1000
  Højde/Dybde 3
  Tæthed (IP) 20
  Levetidsgaranti 2