Flydende plantegødning for vandkulturvækst mv.

Flydende plantegødning for vandkulturvækst mv.

Mere information
 • BioPower A - Power House gødning

  Professionel gødning - udviklet og produceret i Danmark - CO2 venligt "All-around" flydende gødning

  Denne flydende gødning fra Danske Big Plant Science, giver alle de makro næringsstoffer, planter bruger igennem både vækst og blomstringsfasen.
  Der er tilsat 2% aminosyre, som forøger dannelsen af celler, og samtidig optimere planternes evne til at optage gødning.
  • Tilpasset danske vandforhold
  • Velegnet til vandbaseret plantevækst (Hydroponics)
  Det vigtigste grundstof for planten samt væksten, er kvælstof (N), hvis planten ikke får en passende mængde af kvælstof, opnår du ikke den optimale mængde eller kvalitet af slutproduktet.
  Kvælstoffet der findes i denne Power House A formel, er 100% nitrat baseret, og indeholder ikke ammonium der modsat nitrat, er giftig for planten. Kvælstof er det vigtigste grundstof hvis du går efter et stort afkast, og derfor også vigtigt at du presser dine planter maksimalt. Dette kan du med hjælp fra Power House A, der samtidig indeholder store mængder af fosfor og kalium (P-K), hvilket sikrer tunge topskud.

  Grundgødningen fra Big Plant Science er velegnet til dyrkning i hydroponics, jord, eller coco. Den leverer alle de nødvendige næringsstoffer til dyrkning af alle slags planter, kvalitetsgødning, produceret og formuleret i og til Danmark.

  Produktdetaljer

  Producent: Big Plant Science
  Produkt: Power House (A)
  Periode: Vækst + Blomstring
  Type: Væske
  Mængde:  1 Liter
  Nitrogen: 3%
  Fosfor: 1,67%
  Kalium:  10%
  Magnesium: 1,17%
  Svovl: 1,53%
  Aminosyrer: 2%
   
 • EAN 5710777260655