Fugtighedsmåler til jord med LUX og PH meter
Varenummer: 28005
 
DKK 149,00 / STK
DKK 119,20 ekskl. moms
 •  
3 i en jordmåleinstrument, Jordfugtighed, lysstyrke og Ph måler

Mere information

Bestsellers in Plantelys & Tilbehør
 • Jord fugtighed LUX og PH meter

  3-I-1 DESIGN: Jordfugtighed, PH og lysstyrke, dette instrument fortæller dig alt hvad du behøver for at pleje dine planter.

  Med denne måler kan du vidde, hvad dine planter har brug for, hvornår og hvorfor; dine planter bliver sundere og vokser bedre.

  NEM AT BRUGE, NØJAGTIG OG PÅLIDELIG: Ingen batterier eller elektricitet er nødvendige. Du skal blot indsætte sonderne i jorden ca. 5-10 cm ned og derefter vente et par minutter, indtil jordens ph-meter-markør holder op med at svinge for at få en stabil aflæsning. Hvis planten er meget tør, vil jordens ph-meter jordmarkør ikke svinge, det betyder, at din plante har brug for vand.

  TIDSBESPARELSE & OMKOSTNINGS: Jordtesteren sparer dig både dyrebar tid og penge ved at hjælpe dig med at vedligeholde dine planter.

  INDENDØRS OG UDENDØRS BRUG: Design til at være let og bærbar, samt let at bære rundt til indendørs og udendørs brug, ideelt jord-ph meter til potteplanter, haven og græsplænen. Den smarte dobbeltnål detekteringsteknologi forbedrer hastigheden og nøjagtigheden ved detektion og analyse af jordens fugtighed og pH-surhed.

  VIGTIGE TIPS: Tving den ikke ned i meget hård jord, og hold den væk fra hårde genstande, da sonden let kan blive beskadiget. Brug ikke instrumentet til at teste vand eller andre væsker. Kan kun bruges til at måle jord.

  HUSK alle målinger kun er vejledende.


 • EAN 5710777280059
  Tæthed (IP) 20