Varmemåtte for spire og stiklinger 25x50cm passer til de fleste plantebakker
Varenummer: 28006
.
Kr 187,00 / stk
Kr 149,60 ekskl. moms
 •  
En elektriske spire varmemåtte bruges til forspiring af planter. Frøene spirer på ingen tid, når der tilføres ekstra varme, og stiklinger til at danner rødder hurtigere. Varmemåtten kan også bruges f.eks. i drivhuset til undervarme for potter i kolde perioder.


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Måleinstrumenter og varmemåtter til planter
 • Varmemåtte til forspiring og vækst af planter

  Velegnet til spirekasse, eller minidrivhus med eller uden lys.
   
  En elektrisk spirevarmemåtte er et uvurderligt redskab til at fremme spiringen af planter. Ved at tilføre ekstra varme kan frøene spire hurtigere, og stiklinger udvikler rødder i en hastigere takt.
   
  Denne varmemåtte kan også anvendes i drivhuset som undervarme til potter, især i kolde perioder, for at beskytte planterne mod kulde.
   
  Det er dog vigtigt at undgå oversvømmelse af varmemåtten. Brug en passende plantebakke sammen med spiremåtten for at undgå skader og bevare effektiviteten.
   
  Ved forspiring anbefales det at opretholde varmetilførslen i 16 timer om dagen for at skabe optimale forhold for spiringen.
   
  Det kan være en god idé at placere en isolerende plade under varmemåtten for at bevare varmen og forhindre varmetab nedad i jorden.
   
  Varmemåtten opvarmer jorden til omkring 28 grader Celsius, hvilket er ideelt for spiring og rodudvikling.
   
  Denne varmemåtte passer til en lille plantebakke og kan tilsluttes en almindelig 230VAC strømkilde ved hjælp af det medfølgende stik. Den bruger kun 17,5 watt, hvilket gør den energieffektiv og omkostningseffektiv i brug. Med denne varmemåtte kan du skabe optimale forhold for plantespiring og vækst med lethed.
 • EAN 5710777280066
  Forbrug (Watt) 17,50
  Spænding 230
  Dæmpbar Nej
  Brede 250
  Længde 500
  Højde/Dybde 5
  Tæthed (IP) 65
  Levetidsgaranti 2
 • 28006.pdf 602.00 Kb