Økologiske Solsikkefrø
Dyrk selv dine egne solsikke mikrogrønt. Danske, økologiske Solsikkefrø.
Opbevaring af plantefrø skal helst ske tørt og køligt. Men vi anbefaler at frøene ligges i vand 8-12 timer inden såning.
Blot 10-14 dage efter spiring kan solsikkerne spises når de ligner starten på en solsikkeplante. Hele plantens lange stilk er spiselig, som stilk/mikrogrønt har de en frisk smag, der minder om solsikkekerner.
Med solsikke mikrogrønt er der næsten uendeligt mange anvendelses muligheder, de smager fantastisk i salater, i sandwitches, ovenpå omeletten, eller i næsten alle andre retter for at tilføje en frisk og delikat detalje.
Solsikke mikrogrønt er et fantastisk og naturligt kosttilskud til dem der prøver at leve sundt, de har et højt niveau af vitaminer, mineraler, antioxidanter og proteiner.
Kontakt os for rabat på større mængder frø...