Økologiske Solsikkefrø
Dyrk selv dine egne solsikkespire eller mikrogrønt. Danske, økologiske Solsikkefrø.
Opbevaring af plantefrø skal helst ske tørt og køligt. Men vi anbefaler at frøene ligges i vand 8-12 timer inden såning. Blot to dage efter spiring kan solsikkerne spises, men hvis du venter en uge yderligere bliver solsikkerne store og grønne og ligner starten på en solsikkeplante. Hele plantens lange stilk er spiselig, og både som spire og som stilk/mikrogrønt har de en frisk smag, der minder om solsikkekerner. Med solsikke mikrogrønt er der næsten uendeligt mange anvendelses muligheder, de smager fantastisk i salater, i sandwitches, ovenpå omeletten, eller i næsten alle andre retter for at tilføje en frisk og delikat detalje. Solsikke mikrogrønt er et fantastisk og naturligt kosttilskud til dem der prøver at leve sundt, de har et højt niveau af vitaminer, mineraler, antioxidanter og proteiner.
Kontakt os for rabat på større mængder frø...