Øko Solsikkefrø til mikrogrønt - 1kg
Varenummer: 28061
.
DKK 94,00 / STK
DKK 75,20 ekskl. moms
 •  
Solsikkefrø der kan bruges både til mikrogrønt. Rigtig gode til madlavning, med en lækker smag af solsikkekerner.


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Microgreens
 • Økologiske Danske Solsikkefrø - sort

  Hvordan smager Solsikker som spire og mikrogrønt?

  Solsikkespirer og mikrogrønt har en mild, nøddeagtig smag og en sprød, saftig konsistens. De er nærende og fyldt med vitaminer og mineraler, hvilket gør dem til et sundt og velsmagende supplement til din kost. Solsikkespirer og mikrogrønt er meget alsidige og kan bruges i en række retter, såsom salater, sandwiches, wraps, smoothies og som pynt på forskellige retter. De tilføjer ikke kun en dejlig smag, men også en lækker, sprød tekstur, der kan forbedre mange måltider.

  Nem og Hurtig Høst

  Med disse økologiske Solsikke plantefrø kan du dyrke dine egne lækre mikrogrøntsager inden for 10-14 dage efter såning.

  Økologisk Kvalitet og Sikkerhed

  Vores økologiske Solsikke sorte frø, er testet og certificeret økologiske, hvilket sikrer, at du får den reneste, mest naturlige produkt. Frøene er også testet for skadelige bakterier som Bacillus cereus, Salmonella spp., Listeria monocytogenes og Verotoksin-producerende E. coli, så du kan nyde dit grønt med ro i sindet.

  Grolys til mikrogrønt

  Grolys er en vigtig faktor, når det kommer til at dyrke mikrogrønt indendørs. Da mikrogrønt har brug for tilstrækkeligt lys for at kunne vokse og udvikle sig optimalt, kan et grolys gøre en stor forskel i vækstforholdene. Grolys er specielt designet til at levere det rette spektrum af lys, som planterne har brug for at trives.

   

  Testet og certificeret økologiske frø

  Testet for følgende skadelige bakterier:
  • Bacillus cereus
  • Salmonella spp.
  • Listeria monocytogenes
  • Verotoksin-producerende E. coli

   

  Frøene opbevares helst tørt og køligt. 

  Kontakt os for rabat på større mængder frø (+20Kg.)

  Læs mere om radiser her

   


  Opbevaring af plantefrø skal helst ske tørt og køligt. Men vi anbefaler at frøene ligges i vand 8-12 timer inden såning.

  Blot 10-14 dage efter spiring kan solsikkerne spises når de ligner starten på en solsikkeplante. Hele plantens lange stilk er spiselig, som stilk/mikrogrønt har de en frisk smag, der minder om solsikkekerner.

  Med solsikke mikrogrønt er der næsten uendeligt mange anvendelses muligheder, de smager fantastisk i salater, i sandwitches, ovenpå omeletten, eller i næsten alle andre retter for at tilføje en frisk og delikat detalje.

  Solsikke mikrogrønt er et fantastisk og naturligt kosttilskud til dem der prøver at leve sundt, de har et højt niveau af vitaminer, mineraler, antioxidanter og proteiner.

   

  Det er vigtigt at tilsætte flydende BIG A+B gødning under væksten for størst udbytte og smagskvalitet.

   

  Kontakt os for rabat på større mængder frø...

   

 • EAN 5710777280615