Såbakke sæt til mikrogrønt, grøn/hvid
Varenummer: 28094
 
DKK 25,00 / STK
DKK 20,00 ekskl. moms
 •  
Fint lille såbakkesæt der passer ind i f.eks. køkkenet eller vindueskarmen. Perfekt til at gro spirer i, da sættet kommer med underbakke som gør det nemt at undervande din mikrogrønt.

Mere information

Bestsellers in Microgreens
 • Spirebakke sæt til at gro spirer, m. underbakke

  Såbakke med tilhørende underbakke. Perfekt til mikrogrønt da der medfølger underbakke som gør det yderst nemt at undervande.

  Begge bakker er fremstillet i plastik, og kan sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen.

  Bakkernes størrelser gør at de let kan flyttes på, og dermed også let kan passe ind de fleste steder. Dermed er bakkerne også perfekt til mindre projekter, med mindre mikrogrønt planter. Kan nemt stå i køkkenet eller i en vindueskarm. 

  Underbakken gør det muligt at undervande sine mikrogrønt, da man gennem drænhullerne i den hvide bakke, kan hælde vand igennem. Dermed kan rødderne stå i vand, så man sikre sig at disse ikke rådner.

  Bakkerne kan dog også benyttes med gromedie som f.eks. kokosjord. Hvis gromedie benyttes er undervanding ikke nødvendigt. 

  Spirer dyrket som mikrogrønt er små sjove projekter som udvikler sig hver dag. Resultatet af projektet bliver en lille opfriskning til madlavningen. 

  Læs evt. mere om mikrogrønt her

  Tekniske info:
  - Type: PP bakke i grøn og hvid
  - Ydre bakke størrelse: 22,3 cm x 14,4 x 2,5 cm
  - Inner bakke størrelse: 22,3 cm x 14,4 x 1,5 cm

 • EAN 5710777280943