Chili "De Cayenne" frø
Varenummer: 28087
.
Kr 23,95 / stk
Kr 19,16 ekskl. moms
 •  
Chili "De Cayenne" frø til dyrkning indenfor eller i drivhuset. De hjemmedyrkede Chilier bliver op til 10-15 cm lange og 2-3 cm tykke. Hjemmedyrket chili "De Cayenne" er en fantastisk måde at gøre dine hjemmelavede chili retter ekstra gode.


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Plantefrø
 • Chili "De Cayenne" frø

  Chili "De Cayenne" planter bør altid dyrkes i beskyttelse fra naturen. Chiliplanter er nemlig meget varmekrævende, og det er derfor bedst at gro dem i drivhus eller indenfor. Vi anbefaler derfor kraftigt at dyrke Habanero chili mix planterne indenfor, i vores hydroponiske smart garden køkkenhaver, dette sikre dem både mod naturen, men det hjælper også planten med at vokse sig større hurtigere. Det er dog selvfølgelig også en mulighed at gro dem i vinduskammen, i en almindelig potteplante. 

  Chili "De Cayenne" er en forholdsvis stærk chili, dog er den lidt mildere end vores "Habanero Mix". Chili plantens frugter, altså selve chilierne, bliver op til 10-15 cm lange og 2-3 cm tykke. OM chilien er moden kan man nemt vurdere ved at kigge på frugtens farve, til at starte med i plantens frugtfase vil frugterne være grønne, men efterhånden som planterne modnes, vil de skifte til en kraftig rød farve. Efter frugterne er blevet røde, er de klar til at kunne høstes. Efter høst kan Habanero chili frugterne både nydes helt friske eller de kan tørres for at konservere dem, så man kan anvende dem over længere tid. MEN PAS PÅ! De er stærke!

  Husk at tilsætte flydende BIG A+B gødning under væksten for størst udbytte.

  Kontakt os for rabat på større mængder frø...

  Læs mere om de Cayenne chili her

 • EAN 5710777280875