Gul kirsebær tomat frø
Varenummer: 28089
.
Kr 29,95 / stk
Kr 23,96 ekskl. moms
 •  
Frø til hjemmedyrkning af gule kirsebær tomater. En hårdfør og særdeles velsmagende afart af dværgtomater.


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Plantefrø
 • Gul kirsebær tomat frø

  Denne frøpakke indeholder højkvalitetsfrø til dyrkning af gule kirsebær tomater. Gule kirsebær tomater er en hårdfør og ikke særligt krævende sort af tomater, og kræver hverken topping eller staking, de er derfor specielt gode til udendørs dyrkning. Da det er en dværgtomatplante, er tomatfrugterne fra planten små, men til gengæld er de meget kraftigt smagende.

  Men gul kirsebær tomat er ikke kun lækkert for smagsløgene, det er også en meget æstetisk plante, og er altså derfor også meget lækker for øjnene. De kirsebær-størrelsede tomatfrugter har en meget smuk gul farve, hvilket er med til at give planten sit navn. Med sin smukke gule farve er den altså specielt egnet til at stå udenfor hvor alle kan se den, og nyde hvor smuk den er, blandet andet på steder som altaner og terrasser. Men som sagt er det jo heller ikke kun en smuk plante, den er også yderst velsmagende og det giver derfor også mening at dyrke den i vores hydroponiske smart garden køkkenhaver, hvis man gerne vil gro mange lækre tomater, så hurtigt som muligt.

  Tomaterne er ikke blot faste og søde, de er også ekstremt saftige, og er derfor fantastiske til at forbedrer smagen af sommerlige salater, men også i mange mange andre retter. Hvis du ønsker at konservere og nyde dine tomater i en længere periode, kan de også syltes i saltlage og eddike. Tomaterne har et stort indhold af C-vitamin, men indeholder også B-vitaminer, magnesium, kalium, og mange andre mineraler.  

  Husk at tilsætte flydende BIG A+B gødning under væksten for størst udbytte.

  Kontakt os for rabat på større mængder frø...

  Læs mere om kirsebær tomat her

 • EAN 5710777280899