Kirsebærtomat frø - Orange Venus
Varenummer: 28120
 
DKK 54,88 / STK
DKK 43,90 ekskl. moms
 •  
En kompakt voksende, busket sort, frembringer velsmagende, kirsebærstørrelse, lyse appelsinfrugter. Kræver ingen sideskydning. Til dyrkning under glas, i potte eller udendørs

Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Plantefrø
 • Orange cherrytomater - Dværgvækst

  Tjekkisk dværg sort. Planterne bliver ca. 15-30 cm høje, er sygdomsresistente, velegnet til dyrkning på altaner, på terrasser, udendørs eller i vindueskarmen. Tomatplanten er en meget smuk busket dværgtype sort, som er udviklet af Thompson & Morgan. Tomatplanten giver et imponerende udbytte af små, runde, søde, orange cherrytomater på 15 til 20 gram. Perfekt til potter og kurve.

  Latinsk navn: SOLANUM LYCOPERSICUM.

   

  Såning og vækst:

  Forspiring: Januar til Marts

  Drivhusdyrkning: Så fra Februar til Marts

  Udendørs dyrkning: Så fra Marts til April

  Udplant i jord Maj til juni, bør afstanden være ca. 50x40cm mellem planterne

  Frugten er klar til at blive høstet fra Juli til Oktober.

   

  Så frø på overfladen af en god, veldrænende og fugtig såningsblanding og dæk med et fint drys kompost eller vermiculit, alternativ kan du bruge kokosfiber som vækstmedie.

  Placer såbakkerne i et rum en konstant temperatur på omkring 15-20C indtil efter spiring, hvilket tager 7-14 dage. Når frøplanter får 2 ægte blade, ompottes de til individuelle potter på min 7,5 cm med potterkompost og vokser videre ved en minimumstemperatur på 15C.

  Når tomatplanterne er i god størrelse, omplantes de stører potter eller beholdere. Når al risiko for frost er overstået, akklimatiseres de gradvist til udendørs forhold over 7 - 10 dage, før potterne placeres udendørs i en beskyttet position i fuld sol, eller i drivhuset.

   

  Hver pakke indeholder 0,2 g frø

  Ca. 80 Stk. (+/-20%)

 • EAN 5710777281209