Metal net låg til 86mm Mason-glaskrukke(Jar)
Varenummer: 28104
 
DKK 47,00 / STK
DKK 37,60 ekskl. moms
 •  
Med denne praktiske låg og en krukke kan du let dyrke delikate plantespirer direkte i dit køkken. Produktet kan nemt rengøres ved kogning.


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Såbakke og Minidrivhus
 • Drømmer du også om at dyrke plantespire? Så er dette produkt lige noget for dig.

  En spirekrukke er en nem og særdeles æstetisk måde at dyrke plantespirer i dit eget hjem. Der er mange måder at dyrke sunde og velsmagende plante spirer på, men et spirerglas er nok en af de allerbedste. Fremgangsmåden ved dyrkning af spirer i spirerglas er meget simpel. Som du kan se på sidste billede, skal frøene blot "sås", og derefter passer krukken næsten sig selv. Det tager kun få dage fra du har sået dine frø, til at du kan høste helt fantastiske og friske plantespire.

  Efter høsten er det vigtigt at krukken vaskes inden den tages i brug igen, for at sikre at der ikke bliver overført ting fra en dyrkning til en anden. Låget og metal nettet kan koges for hurtig desinficering, men tåler også opvask.

  Med spiredyrkning via spirerglas slippe du helt for at skulle bruge et vækstmedie. Det er både godt fordi du slippe for at købe vækstmedier, men også fordi det betyder at dine spire er helt klar til spisning, uden du behøver at skylle jord af dem. Metalnettet på låget sikre at der er frisk luft i krukken, hvilket hjælper til at drastisk reducere risikoen for mug.

  Der medfølger kun et metallåget til 86mm mason krukke, og ikke en glaskrukke. Hvis du ikke allerrede har en krukke derhjemme, sælger vi også et sæt med låg og krukke samlet.

 • EAN 5710777281049