UV LED strips og lysbånd 405nm lys

Bakterie og virus dræbende LED UV lys - Det er en veldokumenteret og effektiv metode at bruge UV lys til bekæmpelse af virus og bakterier. Det har længe været kendt at UV lys (UVC + UVB) er yderst effektivt mod de fleste kendte virus og bakterier, hvor det ødelægger DNA+RNA i virus og bakterie.

Mere information
 • Bakterie og virus dræbende LED UV lys

  Det er en veldokumenteret og effektiv metode at bruge UV lys til bekæmpelse af virus og bakterier.

  Det har længe været kendt at UV lys (UVC + UVB) er yderst effektivt mod de fleste kendte virus og bakterier, hvor det ødelægger DNA+RNA i virus og bakterie.

  UV lys bruges flere og flere steder, hvor man ønsker at holde bakterier og virus nede på et ikke skadeligt niveau, og man samtidig ønsker at reducere brugen af kemiske rensemidler. UV lys er også et meget miljøvenlig metode, til at holde overflader fri for sygdomsfremkaldende virus og bakterier på en nem og effektiv måde.

  Dræber virus med ultraviolet lys
  NUV lys (405nm) er ikke skadeligt for mennesker som det er tilfælde med UV-C lys som har bølgelængde på 254nm. Dog skal NUV lys virke i meget længere tid end UVC lys for at det kan være effektivt mod virus og andre sygdomsfremkaldende mikroorganismer.

  NUV LED strip 405nm

  Anbefale monteret over overflader som man ønsker at holde mængden af skadelige virus og bakterier på et lavt niveau. F.eks. over køkkenbordet hvor det kan monteres under overskabene. Eller i badeværelset over vasken mf. hvor lyset kan have en bakterie- og virusdræbende effekt.

  Der følger ikke LED driver eller stik med til dette UV LED bånd.
   

  Produktdetaljer

  Lyset

  EAN: 5710777020617
  Farvetemperatur(K): 385nm
  Dæmpbar: Ja

  Effekt & Spænding

  Spænding: 12 DC
  Forbrug (Watt): 10
  Lysfarve: 385nm (NUV)  
  Spredningsvinkel: 120°
  Forventede Levetid (Timer): 25.000
  MacAdam step: SCDM<5
  Energiklasse: A+

  Andet info

  Brede: 10 mm
  Længde/Højde: 5000 
  Dybde: 3 mm
  Levetidsgaranti 2 År
  IP: 20
 • EAN 5710777020617
 • LDR-5050TUVCA-R400-200mW.pdf 1,024.00 Kb