Spire Kit lavet af 304 rustfrit stål!
Varenummer: 28127
 
DKK 375,00 / STK
DKK 300,00 ekskl. moms
 •  
Holdbar spirebakke som er lavet af 304 rustfrit stål - kan også bruges til madlavning

Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Spire
 • Spire bakke lavet af 304 rustfrit stål!

  Spirebakken er lavet af tykt, holdbart og fødevaregodkendt rustfrit stål, som har en spejlpoleret overflade.

  Derudover er designet af hjørnerne på bakken rundet, så det føles blødt og glat at røre ved. Det er meget mere holdbart end almindelige spirebakker lavet af plastik, og har en næsten evige levetid!

  Spirebakken er udstyret med 3mm huller, som er ideelle for medium til store frø. Hvis du vil bruge små frø, anbefaler vi at lægge dem på fugtigt papir eller i kokosfiber gromedie, for at forhindre, at de falder ud.

  Det er super let at bruge, og frøene spirer relativt hurtigt med en høj spireprocent. De fleste frø vil spire i løbet af 3 til 5 dage, og bakken kan bruges hele året rundt. De friske spire er perfekt til at lave lækre salater, sandwich eller juices.

  Bakken er meget alsidig, da den også kan bruges til at tø frostvare op på, eller som tørrings bakke for fx chili. Den stærke overflade gør den også ideel til at stege mad eller at vaske frugt.

  Det bedste af alt er, at du kan dyrke friske spirer hjemme, som er rige på vitaminer, aminosyrer og mineraler. Det giver dig mulighed for at spise sundere og mere økologisk, og det er også en sjov og lærerig oplevelse for børn at lære at plante og pleje deres egne planter.

 • EAN 5710777281278