Persondatapolitik

Ved at benytte www.sunflux.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. SunFlux ApS respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

 

1. SunFlux’s persondatapolitik

Formålet med SunFlux’s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger.
SunFlux har en klar ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger så meget som muligt og at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Nærværende politik har således også til formål at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger vi behandler, hvordan behandlingen foretages og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af.
Såfremt du har spørgsmål eller henvendelser relateret til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakt os pr. mail: service@sunflux.dk eller pr. tlf.: 43474272.

 

2. Logstatistik

For hvert besøg på opbygger SunFlux logstatistik.
Logstatistik betyder, at et statistiksystem indsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden den forlades mm.
Der behandles ingen personoplysninger i forbindelse med logstatistik.
Formålet med indsamlingen af straks nævnte oplysninger er hovedsageligt at skabe øget brugervenlighed, at måle effektivitet af tjenester og at dokumentere brug af SunFlux's netbutik. 

 

3. Behandling ved køb i SunFlux Netbutik

Når du handler i SunFlux’s netbutik, indsamles og registreres personoplysninger med det formål at kunne levere den ydelse til dig, som du har bestilt.
Sender du en forespørgsel, klage, giver os feedback, eller i øvrigt giver personoplysninger til os pr. mail – vil dine personoplysninger udelukkende blive behandlet, såfremt du har givet dit samtykke til behandlingen og er indforstået med de behandlingsaktiviteter, der foretages.
De personoplysninger, der i den forbindelse behandles, er fornavn, efternavn, vej og husnummer, postnummer, by, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger behandles (indsamles, registreres og opbevares), således at den aftalte ydelse kan leveres til dig.
SunFlux.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for SunFlux ApS

 

4. Sikkerhed

SunFlux har implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine personoplysninger mod misbrug. Helt konkret er der truffet foranstaltninger, som beskytter mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at dine oplysninger fortabes eller forringes, eller at dine oplysninger kommer uvedkommende til kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen.
Kontakter du SunFlux via mail, skal du give dit samtykke til en videre elektronisk behandling af dine persondata i vores lukket datamiljø. ALLE mails indeholdende nogen som helst form for personfølsomdata, slettes straks de er modtaget.
SunFlux behandler og opbevarer alle persondata på SQL servere i lukket datamiljø og transmitterer kun personoplysninger via SSL kryptering. Ved betaling med betalingskort, sendes kortoplysninger endvidere krypteret til SunFlux’s betalingsudbyder, hvorfor SunFlux ikke har adgang til hverken konto- eller registreringsnumre.
Vi har implementeret adgangsstyring i en lang række af vores systemer, således at det kun er medarbejdere med et arbejdsbetinget behov, der har adgang til personoplysninger. Vi sørger løbende for at uddanne vores medarbejdere og har udarbejdet og implementeret en lang række politikker og procedurer for at sikre, at behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med de principper, der følger af persondataretten. 

Sikkerhedsforanstaltningerne gennemgås løbende og revideres i overensstemmelse med den teknologiske udvikling. Derudover er samtlige af SunFlux’s medarbejdere underlagt tavshedspligt, hvorfor du kan være sikker på, at dine oplysninger behandles fortroligt. 

 

5. Nyhedsbreve fra SunFlux

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Når du handler på vores website, kan du vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev - vi udsender kun nyhedsbreve til dig hvis du i forbindelse med din handel, aktivt har afkrydset feltet "Modtag nyhedsbrev", en afkrydsning er dit udtrykkelige samtykke - du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevsfunktionen, enten via link i bunden af det udsendte nyhedsbrev, eller ved at sende os en mail. Dette gøres ved at sende en e-mail til kundeservice@sunflux.dk eller ved at ringe til SunFlux kundeservice på telefon: 43 474 272.

 

6. Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.sunflux.dk videregives kun til:
• virksomhedens interne afdelinger
• udvalgte og betroede databehandlere, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.
• forretningspartnere/databehandlere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto
SunFlux videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for SunFlux ApS.
For at kunne videreudvikle og forbedre www.sunflux.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere, der bruges mest.
www.sunflux.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google Analytics kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.sunflux.dk og fremgår af http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html og http://www.adobe.com/privacy.html.
Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver www.sunflux.dk ikke data om din brug af tjenesterne på www.sunflux.dk.

 

7. Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på SQL servere i 2 lukkede datamiljøer i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på www.sunflux.dk's vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.
Følgende fra SunFlux Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Mike Andersen, Thomas Hornsyld, Henriette Remod og Jeanett Jarlgard

Den dataansvarlige på sunflux.dk er Jeanett Jarlgard

Du kan til enhver tid meddele os, at du ønsker dine personoplysninger slettet hos  SunFlux. Dette gøres ved at sende en e-mail til kundeservice@sunflux.dk eller ved at ringe til SunFlux kundeservice på telefon: 43 474 272.

 

8. Direkte markedsføring

SunFlux videregiver ikke og/eller sælger ikke dine personoplysninger til samarbejdspartnere eller tredjeparter, således at disse kan anvende dine oplysninger til direkte markedsføring.

9. Dine rettigheder
Som registreret hos SunFlux er du i besiddelse af en række rettigheder, som SunFlux kan hjælpe dig med at varetage. Dette omfatter, at:
- Du altid kan henvende dig og anmode om at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, med hvilke formål vi behandler oplysningerne og om vi videregiver oplysningerne til andre.
- Du kan henvende dig og få berigtiget personoplysninger om dig.
- Du har ret til at få slettet dine personoplysninger hos SunFlux permanent.
- Du har ret til at opnå en begrænset behandling af dine personoplysninger, således at SunFlux eksempelvis kun kan behandle dem i en begrænset periode.
- Du kan anmode om at få dine personoplysninger udleveret og transmitteret frem til en ny dataansvarlig (dataportabilitet)
- Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, herunder anvendelsen af oplysningerne til direkte markedsføring.

 

10. Kontaktoplysninger

SunFlux kan som dataansvarlig for de personoplysninger, der behandles, kontaktes via følgende informationer:

SunFlux ApS
Naverland 15
2600 Glostrup
Tlf.: 43 474 272
E-mail: kundeservice@sunflux.dk