Bunny – Veg 450ml gødning
Varenummer: 28081
.
Kr 85,00 / stk
Kr 68,00 ekskl. moms
 •  
Bunny – VEG er langsomudskillende og effektiv gødning til planter


Mere information

Bestsellers in Til drivhuset
 • Bunny Grow – Veg kaningødning

  Nej, det er ikke gødning til at gro kaniner med. Bunny Grow – Veg er en naturlig og 100% organisk pulver plantegødning, baseret på kaninafføring. Kaningødning er ikke bare gødning, kanin ekskrementer er nemlig ekstremt bæredygtigt, og er faktisk det der har det højeste naturlige indhold af npk samt nærringstoffer, af alle husdyrs producerede gødninger.

  Bunny Grow - Veg plantegødning har et stort indhold af både primære og sekundære mikronæringsstoffer. Veg er en granulær organisk gødning til vækstfaser, med en N-P-K værdi på: 4,0-1,6-1,6. Bunny – VEG har den særlige egenskab at det er langsomt udskillende. Dette medvirker til at gødningen kan forblive i jorden i lang tid, og vare i næsten helle planternes vækstfase, der hvor de har allermest brug for gødning og næringsstoffet nitrogen.

  Bunny Grow - Veg er ikke udelukkende bestående af kaningødning, det er faktisk en blanding af kaningødning og økologiske sojabønner. Hvilket gør gødningen endnu mere effektiv, så planterne sundt kan komme igennem hele deres vækstperiode! 

  Bunny Grow - Veg er velegnede til både potter, krukker, altankasser, bed og haver, indendørs og udendørs. Da der er meget nitrogen/kvælstof i Veg gødning, er den specielt egnet til planter der har behov for dette.

  Brugsanvisning
  Bunny Grow - Veg gødningen skal topdrysses, og skal blandes i det øverste lag jord. Sørg for at mixe det lidt, og brug ca. 1-2 tsk Veg. per plante. Mængden af Veg kan dog selvfølgelig variere efter planternes størrelse og type. Efte gødningen er tilsat bør der vandes. Det anbefales at gøde med gødningen cirka hver 2-3 uger. 
  Du bør være opmærksom på at der med gødningen kan dannes mycelium på toppen af gromediet, dette er ikke farligt, men er blot et godt tegn på at gødningen får mikroorganismerne til at trives.

  Bunny – VEG er analyseret af det tyske gødnings laboratorie Agrolab, resultaterne af gødnings indholdet kan ses nedenfor

  Primære næringsstoffer  Indhold  Enhed 
  Kvælstof (N)  4.0 
  Vandopløseligt kvælstof (N)  1.6 
  Fosfor (P)  0.7 
  Fosfat (P2O5)  1.6 
  Kalium (K)  1.2 
  Kaliumoxid (K2O)  1.6 
  Sekundære næringsstoffer     
  Calcium (Ca)  0.6 
  Magnesium (Mg)  0.25 
  Svovl (S)  0.26 
  Natrium (Na)  0.13 
  Bor (B)  14,8  mg/kg 
  Kobolt (Co)  <6.49  mg/kg 
  Kobber (Cu)  21.4  mg/kg 
  Jern (Fe)  618  mg/kg 
  Magnesium (Mn)  82.7  mg/kg 
  Molybdæn (Mo)  <6.5  mg/kg 
  Zink (Zn)  192  mg/kg 
 • EAN 5710777280813