Herbster tube i hvid - Hængende have
Varenummer: 28078
 
DKK 349,00 / STK
DKK 279,20 ekskl. moms
 •  
HERBSTER TUBE i hvid kan bruges til at hænge krydderurter og planter op overalt - Kreativt produkt til ophængning af planter, som kan bringe nyt liv til hjemmet.


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Til drivhuset
 • HERBSTER TUBE – Et kreativt produkt til ophængning af planter overalt

  HERBSTER TUBE i hvid gør det muligt at indrette hjemmet med endnu flere planter og skabe en mere naturlig atmosfære i hjemmet. Eller for at skabe ekstra plante plads i haven. HERBSTER TUBE kan også placeres i firma kontoret, eller i cafeen for at skabe mere hyggeligt miljø.

  En HERBSTER TUBE kan anvendes både indenfor og udenfor. Altså både i urtehaven og i køkkenet, måske fyldt med friske krydderurter over dit køkkenbord? HERBSTER TUBEN er også perfekt til de pladsbegrænsende hjem, da det kan placeres overalt. Det er endda muligt at placere flere sammen under hindanden, karabinringene på HERBSTER TUBE skal blot åbnes med et lille tryk, og så er det muligt at hænge en ny HERBSTER TUBE på.  Man kan ophænge flere HERBSTER TUBER i forskellige farver sammen for at skabe et unikt og kreativt udseende.

  HERBSTER TUBE kan nemet hænges og justeres for at give planter et optimalt lysniveau. HERBSTER TUBE har inkluderede kroge og stropper i natur-hamp, med disse er det nemt at hænge planter op overalt, både på vægge og i loftet eller i vinduesrammen. 

  I HERBSTER TUBEN er der fire store huller. De fire huller i røret er designede til urtepotter med en diameter på 92mm eller mindre. Det er altså muligt at have helt op til fire forskellige typer af planter, i en enkelt HERBSTER TUBE. Men hvilke fire planter skal man vælge? Måske nogle friske krydderurter, orkideer, blomster, mini tomatplanter, orkideer, eller næsten alt andet småt grønt man kan finde på. Hvis man ikke har potter, er det selvfølgeligt også muligt at fylde HERBSTER TUBE med jord for at kunne plante frø direkte i røret.

  Bæredygtighed

  Med HERBSTER TUBE er der tænkt på miljøet.

  HERBSTER TUBE er lavet i PP05 plastik, som er 100% genanvendeligt.

  Stropper i natur-hamp

  Alt andet end karabinringene og de små kroge er produceret i Europa.

  HERBSTER TUBE kan nemt rengøres helt uden værktøj. Den kan skilles med hænderne, og vaskes blot med svamp og opvaskesæbe.

 • EAN 5710777280783