Helvar Digidim Underlag 4 indgange t. tryk DALI 444
Varenummer: 08066
.
Kr 1.022,50 / stk
Kr 818,00 ekskl. moms
 •  
Helvar Digidim 444 mini inputmodul med 4 indgange. Inputmodulet gør det muligt at indbygge kundespecificerede afbrydere, sensorer, ure eller andre on/off kontrolenheder i et Helvar lysstyringssystem.


Mere information

Bestsellers in Tilbehør Døgnrytme/CTC paneler
 • Helvar DIGIDIM Dali 4-kanal input enhed

  Helvar DIGIDIM Dali 4-kanal input enhed, også kendt som "444 Mini Input Unit", er en del af Helvar's produktfamilier: Imagine, DIGIDIM og RoomSet. Denne enhed giver mulighed for, at kundespecifikke kontakter, sensorer, tidsure eller andre tænd/sluk-styringsenheder kan integreres i et Helvar belysningsstyringssystem.

  Enheden tilbyder omfattende programmeringsmuligheder via Designer og Toolbox Software. Den er designet til at passe ind i alle standard størrelse indkasseringer og rammeformater. Enheden har 4 spændingsfri indgange, der kan være momentane eller låsende. Derudover understøtter den touch-dæmpning med en momentan trykknap​1​.

   

   

  Mini Input Unit er en DALI-kompatibel grænseflade

  Designet til at tilslutte kunde specifikke kontakter, sensorer, klokkeslæt eller andre on/off styreenheder i et DIGIDIM DALI lysstyrings system.
  Mini Input Unit er en lille, prewired, indkapslet printkort og er egnet til montage i alle standard størrelse bagdåser sammen med en passende kontaktenhed.
   
   
 • EAN 5710777080666
 • 444_digidim_DATASHEET_EN.pdf 431.00 Kb
  444_INSTALLATION_EN.pdf 152.00 Kb