Rød Balkoni F1 tomat frø
Varenummer: 28090
.
DKK 59,00 / STK
DKK 47,20 ekskl. moms
 •  
Balkoni Red F1 tomat er en dejlig saftig tomatsort. Den er navgivet i formula one racets ånd.


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Tomat frø
 • Balkoni Red F1 Tomatfrø 

  Balkoni Red F1 tomatplantes frugter, er som navnet hentyder til, nogle meget røde tomater. Balkoni Red F1 tomatplanten kan dyrkes både inde og udenfor. Hvad man ikke kan høre i navnet er at planten er en dværgtomatplante, dette lyder måske som en skidt ting, men det er det slet ikke. At det er en dværgtomatplante betyder nemlig at tomatfrugterne har en meget kraftig og langt mere koncentreret smag, end de har i almindelige tomatplanter. Dog kan det siges at Balkoni Red F1 Tomatens frugter er relativt store i forhold til normale dværgtomatplanter.

  Tomaterne er både faste og meget søde, og inde videre er de også ekstremt saftige, og er derfor fantastiske til at forbedrer smagen af sommerlige salater, men også i mange mange andre retter, som for eksempelvis en fantastisk tilføjelse til en hjemmebagt pizza. Hvis du ønsker at konservere og nyde dine tomater i en længere periode, kan de også syltes i saltlage og eddike. Tomaterne har et stort indhold af C-vitamin, men indeholder også B-vitaminer, magnesium, kalium, og mange andre mineraler.  

  Men Balkoni Red F1 tomatplanten er ikke kun lækkert for smagsløgene, det er også en meget æstetisk plante, og er altså derfor også meget lækker for øjnene. De femkrone-størrelsede tomatfrugter har en meget kraftig rød farve, lidt som en racerbil, hvilket er med til at give planten sit navn. Med sin smukke røde farve er den altså specielt egnet til at stå udenfor hvor alle kan se den, og nyde hvor smuk den er, blandet andet på steder som altaner og terrasser. Men som sagt er det jo heller ikke kun en smuk plante, den er også yderst velsmagende og det giver derfor også mening at dyrke den i vores hydroponiske smart garden køkkenhaver, hvis man gerne vil gro mange lækre tomater, så hurtigt som muligt.

  Husk at tilsætte flydende BIG A+B gødning under væksten for størst udbytte.

  Kontakt os for rabat på større mængder frø...

  Læs mere om tomat her

 • EAN 5710777280905