Charging stations and cables for electric cars

Easee elbillader

LADESTATION ELBILER

SunFlux har Easee udstyr til opladning af din elbil. Skulle der være noget du mangler til din elbil så kontakt os endelig på tlf. 43 474 272 eller skriv til os på mail service@sunflux.dk.

FORDELEN VED ET LADEKABEL I HJEMMET

Det smarte ved en elbil ladestation i tilknytning til dit hjem er, at du kan oplade din bil op mens du er optaget af noget andet. Det mest oplagte er, at udnytte natten til opladning, her er strømmen billigst og alt imens du sover bliver bilen ladet op og klar til morgendagens køretur.

LADEKABEL TYPE 2

Der er to typer af ladekabler på markedet og disse er kendt som ‘Ladekabel Type 1’ og ‘Ladekabel Type 2’.

I Europa er ‘Type 2 ladekabel’ den mest populære fordi, det er den type ladekabel, som de europæiske bilmærker fortrinsvis har valgt at anvende. Denne udvikling har Asiatiske bilmærker, som ellers mest anvender ‘Type 1’, taget til sig, og derfor er de fleste Asiatiske bilmærker i dag født med stik som kan lade med Type 2 ladekabel.

Her på siden finder du kun type 2 ladekabler.

LADESTATION TYPE 2, 1-FASET

Den 1-fasede ladestation er et godt valg til dig, som fortrinsvis kører korte ture og som har begrænset behov for opladning om dagen, og derfor oftest kun oplader bilen med strøm om natten. Den 1-fasede teknologi er til langsom opladning, og derfor har det begrænset betydning:

  • Hvis du fortrinsvis optanker med strøm om natten
  • Hvis du ikke kører så ofte
  • Hvis du fortrinsvis kun kører kortere ture

LADESTATION TYPE 2, 3-FASET

Den 3-fasede ladestation er en god ladeboks løsning til dig som ofte har brug for hurtig opladning, eller som har fordele i, at ladestationen kun oplader med den strømkapacitet som der er til rådighed. Det betyder, at i perioder med spidsbelastning af hjemmets el-net eksempelvis når der bliver lavet mad, vasket tøj, mikroovnen kører ect. kan ladestationen køre ned i kapacitet, og benytter kun den strøm som er til rådighed. Den 3-fasede teknologi er et godt valg til:

  • Dig som kører langt til og fra arbejde og som også har mange køreture efter du er nået hjem, eksempelvis til fritidsinteresser.
  • Hjem, sommerhus eller erhverv hvor flere el-biler skal kunne tanke strøm fra den samme ladestation

LADESTATION TIL KONTOR- OG FIRMAFACILITETER OG SOMMERHUS

Elbiler er fremtiden, og hvis du ikke allerrede har en hybrid- eller elbil, så overvejer du måske, om din næste bil skal være en elbil. Denne udvikling, at elbiler inden for få år er den fortrukne frem for biler som kører på benzin eller disel, betyder at efterspørgslen er stigende på el-ladestationer. Det betyder at mange virksomheder og offentlige parkeringsfaciliteter i dag tilbyder el-ladestationer ligesom interessen for at leje eller købe sommerhus, lejlighed eller privat ejendom stiger når der er installeret en el-ladestation.