Casambi Xpress trådløst panel Sort

1.599,00 kr.

Varenr.: 18044

Casambi Xpress er et trådløst panel med fire konfigurerbare knapper til styring af belysning og farvetemperatur, nem at montere med magnetisk vægplade

Beskrivelse

Casambi Xpress trådløst panel Sort

Brugerinterface og Konfiguration

Xpress trykket fra Casambi er et trådløst brugerinterface, som nemt kan konfigureres via Casambi appen. Dette panel er udstyret med fire knapper, som kan bruges til at styre en række forskellige funktioner. Disse knapper giver mulighed for at styre enten en brugerdefineret scene eller animation, et enkelt armatur, en gruppe af armaturer, eller alle armaturerne samtidig.

Dæmpningsfunktioner

Xpress trykket indeholder også knapper til at dæmpe belysningen. Ved at bruge ‘-‘ knappen, kan det valgte armatur eller gruppe af armaturer dæmpes til 0%. Omvendt kan ‘+’ knappen bruges til at øge belysningen til 100%. Holder man en af disse knapper nede, sker der en trinløs justering af lysstyrken op eller ned.

Kontrol af Farvetemperatur

Derudover har Xpress trykket op/ned knapper, som kan anvendes til at justere farvetemperaturen i armaturer, der har en Turnable White funktion. Dette giver brugeren endnu større kontrol over belysningsmiljøet.

Monteringsdetaljer

Xpress trykket leveres med en monteringsplade til væginstallation. Trykket monteres først på bagpladen, hvorefter hele enheden monteres på væggen. Både bagpladen og trykket er udstyret med magneter, der sikrer en nem og stabil montering.

EAN5707204500026

Yderligere information

Vægt1 kg
Brand

Casambi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.