Casambi Xpress trådløst panel Sort
Varenummer: 18044
.
Kr 1.599,00 / stk
Kr 1.279,20 ekskl. moms
 •  
Casambi Xpress er et trådløst panel med fire konfigurerbare knapper til styring af belysning og farvetemperatur, nem at montere med magnetisk vægplade


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Casambi
 • Casambi Xpress trådløst panel Sort

  Brugerinterface og Konfiguration

  Xpress trykket fra Casambi er et trådløst brugerinterface, som nemt kan konfigureres via Casambi appen. Dette panel er udstyret med fire knapper, som kan bruges til at styre en række forskellige funktioner. Disse knapper giver mulighed for at styre enten en brugerdefineret scene eller animation, et enkelt armatur, en gruppe af armaturer, eller alle armaturerne samtidig.

  Dæmpningsfunktioner

  Xpress trykket indeholder også knapper til at dæmpe belysningen. Ved at bruge '-' knappen, kan det valgte armatur eller gruppe af armaturer dæmpes til 0%. Omvendt kan '+' knappen bruges til at øge belysningen til 100%. Holder man en af disse knapper nede, sker der en trinløs justering af lysstyrken op eller ned.

  Kontrol af Farvetemperatur

  Derudover har Xpress trykket op/ned knapper, som kan anvendes til at justere farvetemperaturen i armaturer, der har en Turnable White funktion. Dette giver brugeren endnu større kontrol over belysningsmiljøet.

  Monteringsdetaljer

  Xpress trykket leveres med en monteringsplade til væginstallation. Trykket monteres først på bagpladen, hvorefter hele enheden monteres på væggen. Både bagpladen og trykket er udstyret med magneter, der sikrer en nem og stabil montering.

 • EAN 5707204500026