Om SunFlux

Historien bag SunFlux

Vi er bare to almindelige familiefædre, som for 14 år siden havde et ønske om at revolutionere LED-lyskildeindustrien. Simpelthen.

Det ville vi gøre ved at producere LED-lyskilder med samme varme farve og farvegengivelse, som de tidligere, traditionelle lyskilder.
De store producenter som Philips og Osram gik ikke op i lyskvalitet, så vi tænkte, der var et hul til os. Det blev starten på Sunflux.

Der blev brugt rigtig mange timer på udvælgelse af dioder, udvikling af drivere og optik på spots. Vores GU10 spots blev de første i verden, der kunne dæmpes med LK-touch lysdæmper og forretningen voksede. Flere produkter kom til og til dato har vi vel rundet 2,5 millioner LED-lyskilder og armaturer.

SunFlux er specialister i LED belysning

Hos SunFlux er vi specialister i LED belysning af højeste kvalitet. Vi udvikler selv vores produkter og varetager i samarbejde med vores udvalgte forhandlere og installatører salg, markedsføring og rådgivning til offentlige, erhvervs- og privatkunder.

Dansk design og udvikling - og høje ambitioner for LED-belysning

SunFlux' produkter er din garanti for dansk kvalitet. Alle vores pærer og lyskilder er designet i Danmark med egenudviklet optik, driver og køling. Derfor er kvaliteten højere, end mange andre LED-produkter på markedet.  

Vores hovedfokus er at udvikle og sælge markedets bedste kvalitets LED lyskilder, LED lamper og LED armaturer. Alt sammen med høje farvegengivelser og bedste dæmpning.

Vores forretning bygger på en vision om, at det skal være muligt for alle at erstatte deres eksisterende lyskilder, pærer, armaturer og lamper med et fremtidssikret, energibesparende og miljøvenligt LED-produkt, uden at skulle gå på kompromis med hverken lyskvalitet eller lyskomfort.

Hos www.sunflux.dk har vi mere end 100.000 stk. lyskilder og armaturer på vores 750 m2 store centrallager i Albertslund. Herfra håndterer vi dagligt ekspeditioner af danske, såvel som internationale, privat- og erhvervskunder.

Vælg LED lamper og oplev store besparelser

God belysning med færre omkostninger – lyder det tiltalende? Så er LED belysning noget for dig.
God belysning er nemlig, hvad du kan se frem til, når du vælger LED lamper og pærer frem for traditionelle halogen- og glødepærer.

LED er en energibesparende teknologi, og derfor er der store besparelser at hente på elforbruget.
Ud over de energibesparende egenskaber, du får med LED, slipper du samtidig for at skulle skifte pærer i tide og utide. LED lamper og pærer holder nemlig i mange år uden udskiftning og er bedre rustet overfor stød, slag og vibrationer.

Med andre ord er fordelene ved denne belysningsform ikke til at tage fejl af.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Uanset, om det er første gang, du skal ud at købe belysning eller om du er i gang med at udskifte alle dine gamle pærer med LED, står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning.
Der findes mange muligheder indenfor LED lamper og belysning, og det kan være svært at vurdere, hvilke produkter, der passer bedst til ens specifikke behov, mv.
Det har vi fuld forståelse for, og derfor står vi klar med al den hjælp, du har brug for - når du har brug for det.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med skabe overblik over udvalget af produkter, finde den rette LED lampe og pære, eller rådgive i forbindelse med større lysdesign. Vi giver også gerne gode råd vedr., hvad du skal have for øje, når du skal vælge LED lamper, samt hvordan du skal udføre din installation.Kontakt

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!

Kontakt os kl 08-15 mandag til fredag på tlf: 43 474 272 eller skriv til os døgnet rundt på service@sunflux.dk