LED Pærer & Lys

SunFlux LED lys kombinerer et varmt, hvidt lys med en naturtro farvegengivelse og utrolig lang levetid. LED lyskilder giver en øjeblikkelig og betydelig energibesparelse samtidig med, at de bidrager til stemningen i hjemmet. Prøv SunFlux med de bedste LED dioder.

Bestsellers in LED Pærer & Lys

Fordele ved at skifte til SunFlux LED pærer

Vi ved, at det kan være svært at tage springet og beslutte sig for at investere i LED lys. LED lys koster i første omgang mere, end almindelige halogenpærer og glødepærer, og man kan måske blive i tvivl om, hvilke fordele, der egentlig er ved LED lyskilder - og om det overhovedet kan betale sig.

Men der ér rigtig mange fordele ved at vælge LED lyskilder. Udviklingen og kvaliteten af LED pærer er i dag så langt fremme, at der faktisk ikke er nogen ulemper tilbage ved at vælge LED lyskilder, frem for både halogen- og glødepærer. 

Dioderne i SunFlux LED pærer er i dag af så høj kvalitet, at det er meget svært at se forskel på dem og de originale gløde-/halogenpærer.

  • Du sparer penge på din el-regning og bidrager samtidig til miljøet ved at vælge en effektiv og bæredygtig belysning, der ikke indeholder skadelige kemikalier. SunFlux LED-pærer indeholder eksempelvis ikke kviksølv og andre skadelige metaller eller kemikalier, som findes i andre energisparelamper. 

  • LED lyskilder (lamper og pærer) er meget effektive i deres omdannelse af elektricitet til lys i modsætning til lyspærer, der omdanner det meste af den brugte elektricitet til varme. LED pærer holder i væsentligt længere tid, normalt 25.000-50.000 timer, sammenlignet med glødepærens 500-2000 timer.

  • SunFlux LED pærer tænder og slukker øjeblikkeligt. Ingen 3-minutters opvarmningsperiode i modsætning til CFL-pærer. Derudover reducerer man ikke levetiden på en LED pære ved at tænde og slukke den.

  • SunFlux LED lyskilder kombinerer et et varmt, hvidt lys med en naturtro farvegengivelse og utrolig lang levetid. De giver en øjeblikkelig og betydelig energibesparelse samtidig med, at de bidrager til stemningen i hjemmet.

  • SunFlux LED lyskilder er det mest miljøvenlige alternativ med minimalt CO2 aftryk - bl.a. fordi, de ikke indeholder tungmetaller.

SunFlux LED lyskilder er i flere europæiske tests for LED lyskilder blevet udnævnt til at være blandt de bedste lyskilder, som tilbydes på det europæiske belysningsmarked.

Kontakt

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!

Kontakt os kl. 08-15 mandag til fredag på tlf.: 43 474 272 eller skriv til os døgnet rundt på service@sunflux.dk