LED Pærer
Se vores store udvalg i LED pærer.
Indbygningsspot
Se vores udvalg af indbygningsspot og tilbehør
Plantelys & Tilbehør
Vækstlys, jordtestere, varmemåtter mv.
Drivere
Drivere 12V & 24V til LED bånd
Hus & Have
Udendørs belysning og tilbehør til hjemmet
LED Bånd & Strips
Vi har LED bånd til enhver anledning
Dæmpbar Snappy LED driver 24V 75Watt
Indbygningsspot Gu10 mat hvid
COB LED strip, 2700K 24V 8mm
Vækstlys LED firkantet pendel 40Watt

Læs med på vores blog

Du har spørgsmålene. Vi har, forhåbentlig, nogle af svarene. Besøg vores blog HER

Blogindlæg: Indbygningsspots
Læs om alle de ting, der er værd at vide om indbygningsspots
Blogindlæg: Planters lysbehov
Find ud af, hvor meget lys de forskellige planter har brug for
Blogindlæg: Indendørs belysning
Koldt eller varmt lys? Lyskvalitet? Og hvad med energiforbruget?

Her kan du se nogle af de opgaver, vi har hjulpet vores kunder med

Tystoftefonden
Det Ny Teater

Se, hvordan du tilslutter dit LED bånd til din driver her

Vi vil gerne gøre, hvad vi kan for at du får størst mulig succes med at anvende vores produkter. Derfor arbejder vi løbende med at lave videoguides, så du altid har hjælpen lige ved hånden. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os og få hjælp, når behovet opstår.


I denne video ser du, hvordan man tilslutter en driver til et LED-bånd.

Hos SunFlux er vi specialister i LED belysning

 

Hos SunFlux er vi specialister i LED belysning af højeste kvalitet. Vi udvikler selv vores produkter og varetager i samarbejde med vores udvalgte forhandlere og installatører salg, markedsføring og rådgivning til privat-, offentlige og erhvervskunder.

Vores hovedfokus er at udvikle og sælge markedets bedste kvalitets LED-lyskilder, grolys, design lamper og armaturer. Alt sammen med høje farvegengivelser og bedste dæmpning.
Vores forretning bygger på en vision om, at det skal være muligt for alle at erstatte deres eksisterende lyskilder, pærer, armaturer og lamper med et fremtidssikret, energibesparende og miljøvenligt LED-produkt, uden at skulle gå på kompromis med hverken lyskvalitet eller lyskomfort.

SunFlux' produkter er din garanti for dansk kvalitet. Alle vores pærer og lyskilder er designet i Danmark med egenudviklet optik, driver og køling. Derfor er kvaliteten højere, end mange andre LED-produkter på markedet. Vi har mere end 100.000 stk. lyskilder og armaturer på vores 750 m2 store centrallager i Albertslund. Herfra håndterer vi dagligt ordrerne, får dem pakket og sendt hurtigst muligt- altid i bæredygtig emballage.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Uanset, om det er første gang, du skal ud at købe belysning eller om du er i gang med at udskifte alle dine gamle pærer med LED, står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning.
Der findes mange muligheder indenfor LED lamper og belysning, og det kan være svært at vurdere, hvilke produkter, der passer bedst til ens specifikke behov mv. Det har vi fuld forståelse for, og derfor står vi klar med al den hjælp, du har brug for - når du har brug for det.
Vi kan blandt andet hjælpe dig med skabe overblik over udvalget af produkter, finde den rette LED lampe og pære, eller rådgive i forbindelse med større lysdesign. Vi giver også gerne gode råd vedr., hvad du skal have for øje, når du skal vælge LED lamper, samt hvordan du skal udføre din installation.