SunFlux - LED af højeste kvalitet til gode priser
Vi tilbyder ekspertrådgivning og finder altid en løsning
LED Pærer & lys
Se vores store udvalg i LED pærer og lys.
Indbygningsspot
Se vores udvalg af indbygningsspot og tilbehør
Plantelys & Tilbehør
Vækstlys, jordtestere, varmemåtter mv.
El-artikler
Drivere 12V & 24V til LED bånd
Hus & Have
Udendørs belysning og tilbehør til hjemmet
Indendørsbelysning
Vi har indendørsbelysning til alle behov

Udforsk vores artikler:

BLOG
Du har spørgsmålene. Vi har, forhåbentlig, nogle af svarene.
CASES
Her kan du se nogle af de opgaver, vi har hjulpet vores kunder med

Kunder hos SunFlux

Hos SunFlux er vi specialister i LED belysning

Hos SunFlux er vi specialister i LED belysning af højeste kvalitet. Vi udvikler selv vores produkter og varetager i samarbejde med vores udvalgte forhandlere og installatører salg, markedsføring og rådgivning til privat-, offentlige og erhvervskunder.

Vores hovedfokus er at udvikle og sælge markedets bedste kvalitets LED-lyskilder, LED bånd, indbygningsspot, grolys, design lamper og armaturer. Alt sammen med høje farvegengivelser og bedste dæmpning.
Vores forretning bygger på en vision om, at det skal være muligt for alle at erstatte deres eksisterende lyskilder, pærer, armaturer og lamper med et fremtidssikret, energibesparende og miljøvenligt LED-produkt, uden at skulle gå på kompromis med hverken lyskvalitet eller lyskomfort.

SunFlux' produkter er din garanti for dansk kvalitet. Alle vores pærer og lyskilder er designet i Danmark med egenudviklet optik, driver og køling. Derfor er kvaliteten højere, end mange andre LED-produkter på markedet. Vi har mere end 100.000 stk. lyskilder og armaturer på vores 750 m2 store centrallager i Albertslund. Herfra håndterer vi dagligt ordrerne, får dem pakket og sendt hurtigst muligt- altid i bæredygtig emballage.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Uanset, om det er første gang, du skal ud at købe belysning eller om du er i gang med at udskifte alle dine gamle pærer med LED, står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning.
Der findes mange muligheder indenfor LED lamper og belysning, og det kan være svært at vurdere, hvilke produkter, der passer bedst til ens specifikke behov mv. Det har vi fuld forståelse for, og derfor står vi klar med al den hjælp, du har brug for - når du har brug for det.


Vi kan blandt andet hjælpe dig med skabe overblik over udvalget af produkter, finde den rette LED lampe og pære, eller rådgive i forbindelse med større lysdesign. Vi giver også gerne gode råd vedr., hvad du skal have for øje, når du skal vælge LED lamper, samt hvordan du skal udføre din installation.