Indbygningsspots

På denne side finder du et bredt udvalg af LED spots til indbygning. Alle vores indbygningsspot er godkendt til montering direkte i isolering uden brug af safebox. Mange af vores indbygningsspot er også dæmpbare så du kan tilpasse lyset til lige nøjagtig det du har behov for. LED indbygningsspots kan bruges mange steder: Køkkenet, badeværelset, stuen, i butikker og restauranter samt udendørs.

Bestsellers in Indbygningsspots

Indbygningsspots

Her finder du indbygningsspots i alle farver og størrelser med indbygget LED lyskilde eller med GU10 spot.

 

Fordel ved spot til indbygning

I vores sortiment finder du kun indbygningsspots til LED. LED har den fordel at de både er billigere i drift, men har også en længere holdbarhed i modsætning til halogenpærer. Typisk vil brug af LED spare dig op til 80% på elregningen.

LED pærer holder også op til fire gange så langt tid som halogenpærer. Som tommelfingerregel har LED pærer en levetid på mellem 30.000 og 50.000 timer. Dette betyder, at du ved normalt brug ikke skal bekymre dig om at udskifte dine LED pærer i 12-16 år.

Med LED lys får du altid et jævnt og ensartet lys i dit hjem. Det flimrer ikke, og giver således altid en god lysoplevelse. Derudover kan du med god samvittighed installere LED spots i dit hjem, da de altså både er meget energi- og miljøvenlige.

LED fås i mange forskellige farvenuancer. Derfor er der rig mulighed for at du med LED pærer selv kan bestemme hvilken farve lyset skal have. Det kan være du har brug for det gyldne og varme lys, neutralt lys eller det blålige og køligere lys. Uanset farve ønsker, kan du med vores dæmpbare indbygningspots altid selv justere hvilken farvenuance lyset skal have.

 

Let montering af indbygningsspot til GU10

I mange installationer er det nødvendigt at kunne sætte indbygningsspots direkte op i loftets isoleringen. Det er nemt med vores produkter, da alle vores spot er godkendt til montering direkte i isolering, uden brug af F-Hat beskyttelseskrave eller safebox og spotbox.

De fleste af SunFlux indbygningsspots er kipbare, hvilket betyder at de kan vinkles. Kipbare indbygningspots giver mulighed for at vinkle lyset og oplyse bestemte områder eller forhindre direkte belysning. Dette har den fordel, at det kan minimere blændelse og skabe den helt rette ønskede effekt.

 

Hvilken pære skal jeg vælge til indbygningsspots?

Vi anbefaler altid at installere en GU10 LED pære i dine indbygningspots. Hos SunFlux er vi specialister i LED-belysning, og vi udvikler og producerer selv GU10 produkterne i høj kvalitet. Find din GU10 pære her.

 

GU10 pære for spots

GU10 LED pærer er populære primært på grund af deres lange levetid. Som nævnt i ovenstående har LED pærer en typisk levetid på op til 12-16 år.

Derudover har GU10 pæren altså også et meget lavt strømforbrug, og er meget mere effektive end almindelige halogen- og glødepærer. Halogen- og glødepærer omdanner ofte kun 10 % af energien til lys, mens det resterende 90 % bliver til varme. Helt anderledes forholder det sig med LED-pærer. Her er varmeudviklingen minimal og energi omdannet til lys meget mere effektiv. LED pærer bruger også op til 5 gange mindre i strøm end halogen- og glødepærer. I kraft af LED GU10 pærernes lave energiforbrug er de enormt skånsomme for miljøet.

LED GU10 pæren egner sig godt til rigtig mange steder - lige fra lys i køkkenet, badeværelset, stuen, til lamper og spots i butikker, restauranter og kontorer samt til udendørs brug. Uanset hvor du vil placere dine spots kan du hos SunFlux finde lige netop det design som passer til dit behov. Vi tilbyder indbygningsspot i hvid, stål, sort, kobber og messing, så det matcher rummet hvori de skal være.

 

Indbygningsspot direkte i isolering 

Alle vores spots er godkendt og klar til montering direkte i isolering både i lejligheder, villaer og huse mf. Derfor er det ikke nødvendigt at tilkøbe en ekstra safebox til at have udenom. Dette gør dem nemme at montere uden bekymring for om der skulle opstå brandfare.