Indbygningsspot

På denne side finder du et bredt udvalg af LED spots til indbygning. Alle vores indbygningsspot er godkendt til montering direkte i isolering uden brug af safebox. Mange af vores indbygningsspot er også dæmpbare så du kan tilpasse lyset til lige nøjagtig det du har behov for. LED indbygningsspots kan bruges mange steder: Køkkenet, badeværelset, stuen, i butikker og restauranter samt udendørs.

Bestsellers in Indbygningsspot
Navn (A-Z)
Indbygningsspot GU10 Outdoor hvid m dæmpbar LED 4,5W 2700K | 60° Indbygningsspot GU10 Outdoor hvid m dæmpbar LED 4,5W 2700K | 60°
03487
 
DKK 117,60 / STK inkl. moms
DKK 117,60 ekskl. moms
Mini LED spot sæt, 3Watt, 3000K incl. driver Mini LED spot sæt, 3Watt, 3000K incl. driver
03422
 
DKK 286,00 / STK inkl. moms
DKK 286,00 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Indbygningsspot

Her hos SunFlux er vi eksperter i belysning til boligen og kontoret mf, og altså derved også belysning med indbygningsspot. På denne side kan du finde alle vores indbygningsspots. Vores spots kan fås i næsten alle farver og størrelser, alle indbygningsspotsne kommer med enten indbygget LED lyskilde, eller med et GU10 spot. Hos SunFlux går vi meget op i optimal kundetilfredsstillelse og produkter af høj kvalitet. Derfor stilles der meget høje krav til hvordan vores indbygningsspots bliver produceret. Alle produkterne vi har på hjemmesiden, lever op til samme høje standarter. Alt sammen for at sikre os, at du modtager lyskilder som du kan være tilfredse med, i mange mange år frem! 

Som sagt kommer vores indbygningspots i flere forskellige farver og størrelser. Men hvis du har gang i et større belysningsprojekt, og derfor har nogle helt særlige behov når det gælder farven og udformningen af dine indbygningspots, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi forhåbentligt finde en fantastisk løsning sammen! 

Store fordele ved brug af spot til indbygning

I vores sortiment finder du kun indbygningsspot som er designede specifikt til LED-pærer. LED lys har den fordel at de er billigere i drift end traditionelle halogenpærer. Typisk vil brug af LED spare dig helt op til 80% på elregningen. En anden, og måske endda endnu større fordel ved LED belysning, er at de har en meget høj levetid. Du behøver derfor ikke udskifte dem nær så ofte. LED pærer holder nemlig typisk 15 til 40 gange så langt tid som almindelige halogenpærer, og ofte endnu mere.

Som tommelfingerregel har LED pærer en levetid på mellem 30.000 og 50.000 timer. Dette betyder, at du ved normalt brug ikke skal bekymre dig om at udskifte LED pærerne i dine indbygningsspots, før om i hvert fald 12-16 år.

En sjældent omtalt fordel ved LED belysning er den meget høje lyskvalitet. Det er dog ikke alle LED lys som har den samme høje lyskvalitet, som vores LED'er fra SunFlux. Mange lyskilde fabrikanter er nemlig ikke særlig interesserede i at forbedre kvaliteten af lyset fra deres pærer, da de ikke mener det er pengene vær. Men her hos SunFlux er lyskvalitet meget vigtigt for os, og vi arbejder altid på det ypperste, for at sikre vi har det bedste, og mest behagelige lys på markedet. Når du køber en SunFlux LED kan du altså være sikker på at lyskvaliteten er helt i top!

LED lyset fra en SunFlux pære er nemlig altid et jævnt og ensartet. Det har en behagelig lystemperatur og intet flimmer. Det giver således altid en god og behagelig lysoplevelse. Ydermere er langt største delen af vores LED'er også dæmpbare/dimmable. Det betyder at du helt selv kan vælge hvor meget lys din lampe skal udsende, så får du præcis det du synes du har brug for.

LED fås i mange forskellige farvenuancer. Der er derfor rig mulighed for at du med LED pærer, selv kan bestemme hvilken farve lyset skal have. Du kan for eksempel købe spots, med gyldent og varmt lys, eller du kan købe med neutralt lys. Blåligt kølligt lys er også en mulighed. Uanset hvad farve du ønsker dig, kan du med vores dæmpbare indbygningspots, altid selv justere hvor kraftigt lyset skal være. Derudover kan du med god samvittighed installere LED spots i dit hjem, da de på grund af deres lave strømforbrug, er både meget energi- og miljøvenlige.

Let montering af indbygningsspot til GU10

I mange installationer er det nødvendigt at kunne sætte indbygningsspots direkte op i loftets isoleringen eller troldtekt. Dette kan nemt gøres med vores produkter, da alle vores spot er godkendt til montering direkte i isolering, også uden brug af F-Hat, beskyttelseskrave eller safebox og spotbox. Det bliver altså ikke meget nemmere, end med spots til indbygning fra SunFlux!

Læs mere om monterings krav

Langt de fleste af SunFlux' indbygningsspots er kipbare, hvilket betyder at de kan kippes, mere normalt kendt som vinkles. Kipbare indbygningspots giver derved mulighed for at vinkle lyset og oplyse bestemte områder eller forhindre direkte belysning. Dette har den fordel, at det kan minimere blændelse og skabe den helt rette effekt, præcis som du ønsker dig det .

Hvilken pære skal jeg vælge til indbygningsspots?

Vi anbefaler altid at installere en GU10 LED pære i dine indbygningspots. Hos SunFlux er vi specialister i LED-belysning, og vi udvikler og producerer selv GU10 produkter i høj kvalitet. Find din GU10 pære her.

GU10 pære for spots | Hvorfor vælge vores GU10 pærer?

Vores GU10 LED pærer er populære blandt andet på grund af deres meget lange levetid. Som nævnt i ovenstående har vores LED pærer typisk en levetid på op til 12-16 år.

Derudover har GU10 pæren altså også et meget lavt strømforbrug, og er meget mere effektive end almindelige halogen- og glødepærer. Halogen- og glødepærer omdanner ofte kun 10 % af energien til lys, mens det resterende 90 % bliver til varme. Helt anderledes forholder det sig med LED-pærer. Her er varmeudviklingen minimal, og energien omdannes til lys meget mere effektivt. LED pærer bruger også op til 5 gange mindre i strøm end halogen- og glødepærer. I kraft af LED GU10 pærernes lave energiforbrug er de enormt skånsomme for miljøet.

LED GU10 pæren egner sig godt til rigtig mange steder - lige fra lys i køkkenet, badeværelset, stuen, til lamper og spots i butikker, restauranter og kontorer samt til udendørs brug. Uanset hvor du vil placere dine spots kan du hos SunFlux finde lige netop det design som passer til dit behov. Vi tilbyder indbygningsspot i hvid, stål, sort, kobber og messing, så det matcher rummet hvori de skal være.

Læs mere om GU10 LED-pærer her

Hvorfor du bør vælge indbygningspots til dit næste belysningsprojekt

Som du nok har forstået nu, er der mange fordele ved indbygningspots. Men indtil videre har vi kun gået i dybden med de generelle fordelene ved LED belysning. Men der er også en masse helt fantastiske ting bare ved indbygningspots i sig selv. Indbygningspots er nemlig en ekstrem versatil lampe formfaktor, og det er den perfekte belysningsløsning, til rigtig mange projekter. Her hos SunFlux har vi rigtig mange forskellige typer af indbygningspots. Som nævnt før har vi blandt andet de helt klassiske spots til indbygning i indendørs lofter, både i farver som hvid, stål, sort kobber og messing mf. Men vi har også mere specielle spots, til de lidt mere specielle projekter. Vores specielle indbygningspots inkludere ting som:

Med LED møbelspots er det næsten kun fantasien der sætter grænserne, der er nemlig næsten uendelig mange måder du kan benytte dem på. Du kan indbygge dem på en af de klassiske måder, som i et vægmonteret skab for underskabsbelysning, men du kan også integrere dem i mange forskellig møbler, så de kan opfylde alle dine behov. Måske i et vinskab, under en hylle, eller i en udstillingsmontre? LED møbelspots er dog ikke egnede til udendørsbrug, derfor er det heldigt at vi her hos SunFlux også sælger indbygningspots specielt designede her i Danmark, til at kunne bruges udenfor, og håndtere både det danske sommer og vinter vejr. Alle vores udendørsspots er vandtætte, så du kan for eksempel benytte dem til at oplyse dit udekøkken, med en dejlig høj lyskvalitets belysning, og mange af dem kan selvfølge dæmpes, hvis du er mere i humør til at tændte nogle stearin lys. Er du så hældigt at du har et orangeri, terrasse eller en garage, er udendørs indbygningsspots også ekstremt smarte til at belyse disse. Mere inspiration om møbelspots

En anden kæmpe fordel ved indbygningspots er deres meget lille profil, hvis du for eksempel er i gang med at renovere en kælder i din villa med lavt til loftet, er indbygningspots meget mere praktiske end traditionelt udformede lamper. Indbyggede spots er nemlig placeret inde i loftet og tager derfor ikke noget af din vertikale plads i kælderen, derimod reservere en traditionel lampe en masse plads, da den jo hænger ned fra loftet. Hvis du gerne vil undgå at skulle gå udenom dine kælder lamper for ikke af slå hoved, er indbygningsspots altså den helt rigtige løsning til dig.

Læs mere om indbygningsspot her

Indbygningsspot direkte i isolering 

Alle vores spots er godkendt og klar til montering direkte i isolering både i lejligheder, villaer og huse mf. Derfor er det ikke nødvendigt at tilkøbe en ekstra safebox til at have udenom. Dette gør dem nemme at montere uden bekymring for om der skulle opstå brandfare.