Houseplant Focus - gødning for stueplanter 1L
Varenummer: 28153
 
DKK 109,00 / STK
DKK 87,20 ekskl. moms
 •  
Houseplant Focus er en specielt formuleret gødning til indendørs stueplanter, beriget med organiske plantesyrer og tangekstrakter. Den fremmer sund vækst og blomstring og er let at bruge med regelmæssig vanding


Mere information

Bestsellers in Gødning og Gromedie
 • Houseplant Focus - Kvalitets gødning til indendørs stueplanter

  Let at bruge, ideel formulering til at fremme sund vækst og rigelig blomstring af alle indendørs stueplanter.

  Houseplant Focus er specielt formuleret til pleje af alle indendørs stueplanter.

  En omhyggeligt afbalanceret formel med næringsstoffer, den fremstilles af de reneste og mest opløselige mineralsalte og er beriget med koncentrerede organiske plantesyrer og rene ekstrakter af tang.

  Den er ureafri.

  Houseplant Focus er ideel, hvis du har en samling af stueplanter, herunder anthuriums, bregner, dracaenas, ficus, palmer, poinsettias, samt kaktus, sukkulenter og bromeliads.

   

  Houseplant Focus:

  • Med alle essentielle næringsstoffer
  • Beriget med huminsyre og fulvinsyre, samt tang
  • Med Hydroburst-teknologi for let vanding

   

  Det er let at bruge

  Bland simpelthen Houseplant Focus med rent vand i 5 ml (en teske) pr. liter vand og brug ugentligt - eller ved hver vanding - til gødning af stueplanter i alle vækstfaser.

  Ved halv styrke (5 ml pr. to liter) er det også ideelt for kimplanter og unge planter.

   

  Gødning med vandforstøver

  Da de fleste stueplanter er af tropisk oprindelse, vil de reagere og trives med regelmæssig sprøjtning, som skaber højere luftfugtighed, fordi luftfugtigheden i opvarmede huse er lav, især om vinteren.

  Så ud over at bruge Houseplant Focus ved vanding, er det også tilrådeligt regelmæssigt at spraye dine stueplanter (to til tre gange om ugen) med blødt vand (kogt vand), og du kan med fordel bruge Houseplant Myst eller Houseplant Focus fortyndet i 5 ml pr. to liter.

   

 • EAN 5710777281537