Orkide Focus Grow - Orkide vækstgødning 1L
Varenummer: 28142
.
Kr 125,00 / stk
Kr 100,00 ekskl. moms
 •  
Orchid Focus er den ideelle gødning til orkideer, fri for skadelig urea. Formuleret præcist til optimal blomstring og vækst. Velegnet til alle orkidefaser og -typer.


Mere information

Bestsellers in Gødning og Gromedie
 • Orkide gødning - Fokus på vækst

  En supergødning specielt formuleret til orkideer. 'Orchid Focus Grow' er rig på kvælstof, og indeholder hverken ammoniak eller urea, hvilket gør den ideel i vækstsæsonen, når orkideerne danner nye blade og pseudobulber. Dette er typisk bedst at give i foråret og sommeren.

  Rene råvare

  Orchid Focus er fremstillet af rene mineralsalte og beriget med koncentrerede organiske plantesyrer. Den indeholder ikke urea, som skader de følsomme orkiderødder. Brug aldrig en gødning, der indeholder urea til dine orkideer!

  Orchid Focus Grow er en præcis formulering til de vegetative perioder af Cymbidium, Dendrobium, Odontoglossum, Cambria, Brassia, Miltonia og andre orkider. Den indeholder alle de nødvendige næringsstoffer for optimal blad- og skudproduktion.

  Brugsanvisning

  Bland 5 ml (1 teske) flydende gødning pr. 2 liter lunkent vand - ideelt blødt vand eller regnvand. Til Cymbidium orkideer, bør du brug 20 ml pr. 2 liter. Bør anvendes ved hver anden vanding året rundt.

  Derudover kan orkideer drage fordel af at blive sprayet og den fugtighed, det skaber. For de bedste resultater, spray forsigtigt blade og rødder med Orchid Myst 2-3 gange om ugen.

   

 • EAN 5710777281421