Pullert

På denne side har vi samlet lamper og belysning til udendørs brug. Bl.a. lys til indkørslen, udestuen, højbedene mv.

Havebelysning - udestue, blomsterbed, have & indkørsel

Her finder du bl.a. pullerter i forskellige størrelser og udformninger, med forskellige anvendelsesmuligheder. Om du skal have lys på terrassen, indkørslen eller lys på dine højbede, er en pullert et godt valg.

Der findes rigtig mange forskellige typer af pullerter til rigtig mange forskellige formål. De fås i mange udformninger og med vidt forskellige evner. Der findes blandt andet pullerter der fungere som barrikader for at afskærme for biler, så de ikke kan komme ind på gå gader osv. Men der findes også det der kaldes fuldautomatiske pullerter. Fuldautomatiske pullerter kan køre op og ned af jorden, for eksempel for at åbne eller lukke indkørslen til en parkeringsplads.

Her på siden er vi specialiserede i LED-belysning, og vi sælger derfor primært pullerter til belysnings formål. Alle vores pullerter med lys, er byggede med effektive LED-dioder. Det betyder at de lyser mere, men samtidigt giver dig en mindre elregning end konventionelle pullert lamper. LED'er er nemlig meget strøm effektive!

Det er dog ikke alle vores pullerter der kan lyse. Vi har nemlig en enkelt ikke-lysende model, den har dog til gengæld strømstik i. Det er virkeligt smart!! Så slipper du nemlig for at finde forlængerledningen frem, når du skal bruge den elektriske gril, haveredskaber eller bare gerne vil sætte en hyggelig lyskæde i.

De lyse aftener og lune opholdsvejr, som ofte følger med foråret og sommeren, kalder på udendørs aktiviteter. Et permanent have lys, er perfekt til at sørge for at det altid er en mulighed for dig, at sætte dig ud i haven, uden at du behøver oplade lamper eller skifte batterier ud. Når du montere din pullert, skal du bare grave en ledning ned, og forbinde den fra huset til pullerten. Nu kan den blive ved med at lyse din have op, og skabe gode udendørs minder, i mange år frem! 

Men pullerter er ikke kun gode som hyggebelysning ved havebordet, de er også rigtig smart at have i indkørslen. så kan du nemlig altid nemt navigere ind i den, også selvom der er mørkt eller tåget. Men derudover kan det også sagtens bare gøres, fordi et par lysende pullerter i indkørslen ser meget pænt ud, og giver et virkelig moderne udtryk.

Langt de fleste af vores pullerter fås i forskellige lysstyrker. Hvis du skal bruge en pullert der kan lyse et større områder op, giver det bedst mening at vælge en pullert med høj lysyrke. Hvis du derimod vil have et par pullerter langs en hyggelig havesti, giver det bedre mening med en lav lysstyrke. Det kan nemlig virke voldsomt med alt for meget lys!

Pullerter bliver lavet i mange forskellige materialer, men har på siden sælger vi kun pullerter lavet i natur beton eller støbt aluminium. Det er nemlig de mest miljøbestandige materialer og altså derved dem der bedst kan modstå det danske vejr. Natur beton er særligt egnet til at stå tæt på strand og kystnære områder, da materialet er særligt korrosions resistent, og derved bedre tåler vand og salt, end traditionelle metal pullerter.

Som du kan fornemme findes der mange forskellige modeller af pullerter på vores lager, men bare rolig, der er helt sikkert en af dem, som er perfekt til din situation!

Kontakt

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp til valg af have pullert? Så står vi klar med gode råd og vejledning, kontakt os endelig!