Modul til RF sensorlampe 03104

685,00 kr.

Varenr.: 03104-1

Indmad til sensorlampe 03104

Beskrivelse

16W Print med sensormodul til LED sensorlampe

Sensorlampe LED trådløse modul, der fungerer som et ekstra modul med print til SunFlux Rf sensorlampe 03104. Dette modul er designet til at forbedre funktionaliteten af din eksisterende sensorlampe og gøre den endnu mere intelligent.

Med indbygget bevægelsessensor og mikrobølgesensor kan dette modul registrere bevægelse og tilstedeværelse i området, hvilket gør det ideelt til anvendelser, hvor belysning kun er nødvendig, når der er aktivitet. Dette bidrager til energibesparelse og øget sikkerhed.

Installationen er enkel, da modulet er trådløst og integreres problemfrit med din SunFlux Rf sensorlampe 03104. Du kan tilføje dette modul for at opgradere og tilpasse din belysning efter behov.

Gør din belysning mere intelligent og energieffektiv med vores sensorlampe LED trådløse modul. Det er den ideelle løsning, når du ønsker at forbedre funktionaliteten af din sensorlampe og gøre den mere tilpasselig til dine behov. Bestil det i dag og oplev de avancerede funktioner, det bringer til din belysning.

 

EAN5710777101040

Yderligere information

Brand

SunFlux

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.