Grolys led rør, 1.2M, 18Watt, 2.3-2.5 PPE

239,00 kr.

Varenr.: 26086

SunLight Pro-Gro 2.1 repræsenterer den nye generation af vækstlys, der er designet til at tilbyde dine planter optimalt lysudbytte. Med en længde på 120 cm og en effekt på 18Watt. HUSK at tilkøbe timer eller strømkabel.

Beskrivelse

SunLight Pro-Gro 2.1 – Den Nye Generation af Vækstlys

Opdag den nye og forbedrede udgave af vores bestseller: SunLight Pro-Gro vækstarmatur, designet til at give dine planter det bedste lysudbytte.

  • 120 cm lang
  • 18Watt
  • IP65
  • Serieforbindelse

Fuldt Spektrum Lys med Ekstra Røde LED

Nu med et fuldt spektrum lys, som suppleres med ekstra røde 660nm LED, giver denne version ikke blot det ideelle lys til dine planter, men sikrer også et æstetisk tiltalende, hvidt skær.

Alsidighed og Beskyttelse

Dette armatur er ikke kun designet til at skinne. Med IP65 vandbeskyttelse er det perfekt til både tørre og fugtige miljøer, hvad enten det er i stuen, på reoler, eller i et fugtigt drivhus. SunLight Pro-Gro 2.1 er yderst populært til anvendelse på vindueskarme, reoler, vertical farming og væksthuse.

Nem Serie installation

Takket være de vandtætte stik kan flere Pro-Gro 2.1-enheder nemt kobles sammen i serie. Du kan placere dem i rækker eller parallelt og koble op til 288W sammen.

Automatisk Timer som Ekstraudstyr

For at gøre livet lettere tilbyder vi også en automatisk timer med 230V stik som ekstraudstyr. Dette gør det nemt at programmere dine vækstlys til at tænde i 8, 12 eller 16 timer efter behov.

Tilbehør og Montering

Glem ikke at købe det nødvendige kabel (med eller uden timer) for at forbinde dit vækstarmatur til 230V. Du kan finde relevante produkter og links nederst på siden. For bedste resultater skal SunLight Pro-Gro 2.1 placeres mellem 10-25 cm over dine planter, hvor den kan dække en bredde på op til 50 cm langs armaturet.

HUSK at tilkøbe timer eller strømkabel her:

 

EAN5710777260860
DæmpbarNej

 

Yderligere information

Vægt1 kg
Brand

SunFlux

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.