Heat plate,plants 25x50cm, 21Watt, termo ctrl

323,75 kr.

Varenr.: 28128

Vores varmemåtte med termostat sikrer en konstant og præcis temperatur til forspiring af planter. Med en størrelse på 25x50cm passer den perfekt til en standard såbakke. Den indbyggede termostat øger spirehastigheden og kvaliteten af dine planter og er samtidig økonomisk i brug. Køb vores varmemåtte med termostat i dag og få sunde og stærke planter i din have eller hjem

Beskrivelse

Forspir dine planter med en effektiv varmemåtte med termostat

Er du haveentusiast eller blot en hobbygartner, der drømmer om en mere effektiv og præcis måde at forspire planter fra frø på? Mød vores avancerede varmemåtte med termostat – dit nye uundværlige haveværktøj.

Præcis temperatur styring

Vores varmemåtte med termostat er skabt med nøje overvejelse for planternes behov. Den sikrer en konstant, præcis temperatur, hvilket betyder at spirehastigheden for dine planter forbedres, og at de vokser sig sunde og robuste. Med målene 25x50cm, er den perfekt dimensioneret til en standard såbakke.

Brugervenlighed og Økonomi

Ikke kun er vores varmemåtte designet til optimal plantespiring, men den er også nem at håndtere og vedligeholde. Den indbyggede termostat sikrer, at temperaturen forbliver stabil under hele forspiringsprocessen, så du ikke behøver at bekymre dig om varmefluktuationer. Og trods dens effektivitet, er den også økonomisk – den forbruger minimal strøm og vil tjene dig trofast år efter år.

Giv dine planter de bedste betingelser

Vil du opgradere din forspiringsproces? Invester i vores varmemåtte med termostat. Ikke alene giver den dine planter de bedste betingelser for vækst, men den løfter også hele din haveoplevelse. Bestil i dag og oplev, hvordan sunde, stærke planter begynder at trives i dit hjem eller have.

 

EAN5710777281285
Forbrug (Watt)17,50
Spænding230
DæmpbarJa
Brede250
Længde500
Højde/Dybde5
Tæthed (IP)44
Levetidsgaranti2

Yderligere information

Vægt1 kg
Brand

SunFlux

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.