Bunny Grow – Bloom 450ml gødning
Varenummer: 28083
.
Kr 85,00 / stk
Kr 68,00 ekskl. moms
 •  
Bunny Grow – Bloom er en naturlig og 100% organisk pulver plantegødning der langsomt udskiller næringsstoffer. Gødningen er med sit fosfor og ekstra kalium (K), specielt egnet til brug i dine planters blomstringsfase, og sikre derved en smuk og lækker blomstring med mindst mulig besvær.


Mere information

Bestsellers in Til drivhuset
 • Bunny Grow – Bloom kaningødning

  Nej, Bunny Grow – Bloom kaningødning er ikke gødning til at gro kaniner med. Bunny Grow – Bloom er en naturlig og 100% organisk pulver plantegødning, baseret på kaninafføring. Bunny Grow - Bloom er dog ikke udelukkende bestående af kaningødning, det er faktisk en blanding af kaninkugler og økologisk bananskræller, som er blevet varmet op og knuste. Bananskrællerne hjælper med at gøre nærringstofferne hurtigere tilgængelige for din plante. Da Bunny Grow – Bloom er meget rig på kalium er gødningen ekstra vigtig at gøde med i blomsterfasen, fordi kalium er ekstremt vigtigt for at sikre at blomsterne får ekstra flotte farver, bliver endnu større, og det sørger også for at frugtbærende planter, laver saftige frugter med fyldig og god smag.

  Bunny Grow - Bloom plantegødning er velegnede til både potter, krukker, altankasser, bed og haver, indendørs og udendørs. Kaningødning er ikke bare gødning, kanin ekskrementer er nemlig ekstremt bæredygtige, og er faktisk den type naturlig gødning der har det højeste naturlige indhold af nærringstoffer. Der er derfor en god idé at bruge Bloom, hvis man vil have gode blomster, og et stort udbytte når det bliver tid til at høste.

  Bunny Grow - Bloom plantegødning har et stort indhold af både primære og sekundære mikronæringsstoffer. Bloom er en granulær organisk gødning egnet til blomstring/frugt faser, med en N-P-K værdi på: 1,3-1,0-3,5. Bunny – VEG har den særlige egenskab at det er langsomt udskillende. Dette medvirker til at gødningen kan forblive i jorden i lang tid, og vare i næsten helle plantens blomstring/frugtfase, der hvor den har allermest brug for gødning og næringsstofferne fosfor og kalium.

  Brugsanvisning
  Bunny Grow - Bloom gødningen skal topdrysses, og skal blandes i det øverste lag jord. Sørg for at mixe det lidt, og brug ca. 1-3 tsk Bloom. per plante. Mængden af Bloom kan dog selvfølgelig variere efter planternes størrelse og type. Efte gødningen er tilsat bør der vandes. Det anbefales at gøde med gødningen cirka hver anden uge. Du bør være opmærksom på at der med gødningen kan dannes mycelium på toppen af gromediet, dette er ikke farligt, men er blot et godt tegn på at gødningen får mikroorganismerne til at trives.

  Bunny – Bloom er analyseret af det tyske gødnings laboratorie Agrolab, resultaterne af gødnings indholdet kan ses nedenfor

  Primære næringsstoffer  Indhold  Enhed 
  Kvælstof (N)  1.3 
  Vandopløseligt kvælstof (N)  1.1 
  Fosfor (P)  0.6 
  Fosfat (P2O5)  1.0 
  Kalium (K)  2.7 
  Kaliumoxid (K2O)  3.5 
  Sekundære næringsstoffer     
  Calcium (Ca)  0.7 
  Magnesium (Mg)  0.24 
  Svovl (S)  0.15 
  Natrium (Na)  <0.11 
  Bor (B)  12.2  mg/kg 
  Kobolt (Co)  <5.50  mg/kg 
  Kobber (Cu)  15.4  mg/kg 
  Jern (Fe)  360  mg/kg 
  Magnesium (Mn)  104  mg/kg 
  Molybdæn (Mo)  <5.5  mg/kg 
  Zink (Zn)  123  mg/kg 
 • EAN 5710777280837