Ægte Broccoli spirefrø til mikrogrønt, Øko. - 500g
Varenummer: 28073
 
DKK 147,50 / STK
DKK 118,00 ekskl. moms
 •  
Broccoli frø der kan bruges både til mikrogrønt. Rigtig gode til madlavning, og gode til ekstra smag i maden samy utrolige sunde!

Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Microgreens
 • Økologiske Broccoli frø

  Fyldt med vitaminer og mineraler i Hver Bid

  Ægte Broccoli mikrogrønt er fyldt med kraftfulde antioxidanter, herunder glucosinolater og sulforaphane, samt et højt indhold af vitamin C og flere B-vitaminer.

  Ægte Broccoli calabrese frø

  Ægte broccoli også kaldet Broccoli calabrese er frø fra den rigtige broccoli plante som du også finder i supermarkedet, spirerne fra Broccoli calabrese har et meget højt indhold af akltive antioxidanter, herunder glucosinnolater / Sulforaphane, samt et højt indhold af vitamin C og flere af B-vitaminerne.

  De billiger udgave hedder Broccoli raab eller Brassica rapa cymosa, og de er mere i familie med Majroer, Agerkål, Sennep og Bok choy, disse varianter indeholder meget lidt af den aktive antioxidant glucoraphanin/sulforaphane/glucosinnolater.

  Nem og Hurtig Høst

  Med disse økologiske plantefrø kan du dyrke dine egne lækre mikrogrøntsager inden for 12-14 dage efter såning. Disse friske, sprøde spirer er perfekte til madlavning og kan bruges i sandwich, smoothies, salater og meget mere, hvilket tilføjer smag og næring til dine måltider.

  Økologisk Kvalitet og Sikkerhed

  Vores Ægte Broccoli spirefrø er testet og certificeret økologiske, hvilket sikrer, at du får den reneste, mest naturlige produkt. Frøene er også testet for skadelige bakterier som Bacillus cereus, Salmonella spp., Listeria monocytogenes og Verotoksin-producerende E. coli, så du kan nyde dine spirer med ro i sindet.

  Grolys til mikrogrønt

  Grolys er en vigtig faktor, når det kommer til at dyrke mikrogrønt indendørs. Da mikrogrønt har brug for tilstrækkeligt lys for at kunne vokse og udvikle sig optimalt, kan et grolys gøre en stor forskel i vækstforholdene. Grolys er specielt designet til at levere det rette spektrum af lys, som planterne har brug for at trives.

   

  Testet og certificeret økologiske frø

  Testet for følgende skadelige bakterier:
  • Bacillus cereus
  • Salmonella spp.
  • Listeria monocytogenes
  • Verotoksin-producerende E. coli

   

   

  Opbevaring skal helst ske tørt og køligt.

  Husk at tilsætte flydende BIG A+B gødning under væksten for størst udbytte.

  Kontakt os for rabat på større mængder frø...

  Læs mere om broccoli her

 • EAN 5710777280738