LED lys til akustikpaneler | Sort alu. profil 150cm x4 - 10x10mm i en pakning
Varenummer: 02166
.
Kr 499,00 / stk
Kr 399,20 ekskl. moms
 •  
Innovativt LED lys til akustikpaneler, sort mini aluminiums proftil til akustikpaneler og lamellofter med COB strips 4 stk. af 150cm længde.


Mere information

Bought together with this product
Bestsellers in Tilbehør til LED strips
 • Innovativ LED belysning til akustikpaneler 4x150

  SunFlux introducerer nu en innovativ løsning med LED strips og LED aluminiums profiler, som er designet til integreret belysning i de populære træpaneler / akustikpaneler (leveres uden LED strips, vi anbefaler 5mm eller 8mm COB udgaverne).

  I de seneste år har trælameller og akustikpaneler fået større og større popularitet i dansk indretning. Panelerne bruges både i private hjem og i stigende grad i erhvervsbygninger.

  Panelerne tilfører et moderne og nordisk udseende til indretningen, men de er ikke kun dekorative. Panelerne forbedrer nemlig akustikken i rummet og kan dermed bidrage til et bedre arbejdsmiljø, f.eks. i større kontorlokaler.

   

  BEMÆRK: Pakningen indeholde 4 Stk. alu. profiler med sort og milky cover og endestykker - LED strips og LED driver skal tilkøbes.

   

  Innovativ belysning i akustikpaneler

  I modsætning til de fleste andre belysningsløsninger til trælameller, tillader vores nye LED lysskinner at integrere de slanke sorte skinner med mørkt eller hvidt cover i filt mellem lamellerne. LED skinnen er fremstillet i farve og mål, som passer præcist til integration mellem lamellerne. Det mørke cover gør, at skinnerne ikke er meget synlige, når lyset er slukket, men når lyset er tændt, fremstår det som en fin lyslinje. Derved opnås et stilfuldt og neutralt udseende samt dekorativt lys på samme tid.

   

  Installation:

  LED-skinnerne er tilgængelige i en fast længde på 150 cm, som kan sammensættes eller afkortes afhængigt af det specifikke projekt. Lyset kan være almindelig Ægte TrueColor (Ra95+), og farvetemperatur (kelvin) kan vælges efter behov fra 2100K til 6500K udgaver, det kan dæmpes med dæmpbar LED og FUGA systemet.

  LED-lysskinnerne leveres i sortlakeret aluminiumsskinne med sortmat akrylcover og hvidt mat akrylcover. Tilføjelsen af disse forskellige belysningsmuligheder gør det nemt at tilpasse belysningen til forskellige stemninger og indretninger. Det betyder, at uanset om du vil skabe et varmt, hyggeligt miljø eller et køligt, professionelt arbejdsområde, kan du finde den rigtige LED-skinne til dine behov. Med så mange valgmuligheder er det enkelt at skabe en belysningsløsning, der passer perfekt til dine rum og dine planter.

   

  Tekniske detaljer:

  Størrelse: L: 150 cm x H:10mm x B:10mm

  Passer til 5mm og 8mm COB LED strips (Skal tilkøbes)

  Pakningen indeholder

  • 4 Stk. Sorte Alu. profiler
  • 4 Stk. Mat sort cover
  • 4 Stk. Mat hvid cover
  • 4 Stk. Start stykker
  • 4 Stk. Slut stykker

   

 • EAN 5710777021669