LED strips | Alt du bør vide om LED strips og bånd

 

 

 

Hvad er LED strips og LED bånd?

LED strips er selvklæbende bånd med indbyggede strømbesparende LED lys. LED båndene har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges til alt fra dæmpet belysning i stuen til effektivt arbejdslys i køkkenet. Vælg mellem lysbånd med få LED dioder, der giver en punktbelysning, og bånd med mange dioder, der giver en ensartet lysstribe.

De praktiske LED strips har opnået en enorm popularitet. Lysbåndene er meget lette at montere, og på kort tid kan du få lys i skabe og reoler. LED bånd kan også bruges til at skabe farvede lysstriber. På den måde kan du kombinere de forskellige farver og skabe flotte og sjove effekter. Kombinér det praktiske med det hyggelige, og vælg LED bånd med lysdæmpning. Dæmpningen gør, at du kan skrue op for lysstyrken, når du har brug for et kraftigt arbejdslys og skrue ned, når der kun er behov for et dæmpet og mere behageligt lys.

 

Energibesparelse

LED bånd har også en anden fordel, de er meget energibesparende ifht. normale lyskilder, læs mere om dette her:

Sammenligning af lysbånd og glødepærer: Belysningsmuligheder: LED-strips versus klassiske lyskilder

 

 

 

Hvilke slags LED strips findes der?

I grove træk findes der 2 forskellige LED strips: SMD (Almindelige LED bånd) og COB LED bånd.

Den store forskel ligger i, at der ved SMD er et stort mellemrum mellem hver lampe/diode/pære på båndet. En af fordelen ved COB LED lysbånd er at man ikke får punktvis belysning, men en mere jævn og ensartet belysning.

Både SMD og COB LED strips kan fåes i 12V, 24V og 230V alt efter hvor kraftig belysning du har brug for. Disse kan du finde og købe hos SunFlux. Man kan også få både SMD og COB i andre farver end den klassiske hvid belysning. Dette kaldes for RGB eller RGBW LED. RGB og det ekstra W refererer til farverne rød, grøn, blå og hvid (Red, Green, Blue, White) som tilsammen kan skabe lige netop den farve du ønsker LED båndet skal lyse.

 

 

 

Alm. SMD LED strips

SMD står for "Surface Mounted Device", hvilket er en type LED-teknologi. SMD LED-strips er lys strimler, hvor LED'erne (Light Emitting Diodes) er monteret direkte på overfladen af det printede kredsløb SMD står for "Surface Mounted Device", hvilket er en type LED-teknologi. SMD LED-strips er lysstrimler, hvor LED'erne (Light Emitting Diodes) er monteret direkte på overfladen af det printede kredsløb, og er egentlig blot flere punktlyskilder der er knyttet sammen til en strips: ". . . . ."

Disse typer LED'er er generelt små og kompakte, hvilket gør dem ideelle til installation i snævre eller begrænsede rum. De kan også have flere dioder på en enkelt chip (fx RGBW), hvilket gør det muligt for dem at udsende forskellige farver på samme tid. Der er forskellige typer SMD LED'er, der ofte er betegnet med tre- eller firecifrede tal. Disse tal repræsenterer dimensionerne på LED-chippet. For eksempel betyder SMD 5050, at chippet er 5,0 x 5,0 mm. Andre almindelige typer inkluderer SMD 3528 og SMD 2835.

Der er flere ulemper ved SMD strips:

1. Det er ikke alle der kan lide de mange små prikker, da de kan blænde, og giver ubehagelige refleksioner.

2. SMD dioder har en forholdsvis lille spredning, og det er derfor nødvendigt at monter dem i LED aluminiums profiler med en mat front (Stort lystab)

3. SMD lysbånd kan være svær at tilpasse i den ønskede længde

4. Overophedning, da SMD en meget kompakte lysenheder, afsættes der meget varme i et lille område, hvilket gør at båndet kan have en væsentlig korter levetid.

 

 

 

COB LED strips

COB står for "Chip On Board", og det er en anden type LED-teknologi. Ved COB LED-strips, er mange LED-chips placeret direkte på en printplade og dækket med en speciel diffuser.

Dette skaber en effekt, der ligner en lang stribe af lys, i stedet for separate lyspunkter, som man ville se med traditionelle eller SMD LED-strips. De giver dermed fornemmelsen af at det er én lang lysstribe: "_______".

 

COB LED-strips har flere fordele:

Høj lysstyrke: Fordi mange LED-chips er samlet på en lille overflade, kan COB LED-strips udsende et meget stærkt lys.

Jævn lysfordeling: Den specielle diffuser, der anvendes i COB LED-strips, sikrer en jævn lysfordeling uden de "spotting" effekter, som nogle gange kan ses med andre LED-strips.

Mindre varme: Fordi LED-chips er pakket tæt sammen, kan varmen fra dem spredes mere effektivt, hvilket reducerer risikoen for overophedning.

Lille størrelse: COB LED-strips er generelt meget tynde og kompakte, hvilket gør dem velegnede til brug i snævre eller begrænsede områder.

Læs mere om COB LED strips her

 

 

 

Hvor kan man sætte LED bånd op/på?

LED strips er velegnet til utrolig mange steder i hjemmet, både udenfor og indenfor. Hvad enten det gælder belysning bag TV'et, under trappetrinnet, omkring spejle, under reolen eller i haven skaber LED lysbånd den helt rette stemning. Med mulighed for flere forskellige farver eller justering af lysstyrken er det kun fantasien som sætter grænserne for hvor man kan bruge LED båndet.

Nogle af de populær steder at monter dem er som skabsbelysning, som vi har skrevet er artikel om her:

 

 

 

Kan LED bånd bruges som rumbelysning?

Ja man kan sagtens bruge LED bånd som rumbelysning. LED strips kan med deres slevklæbende lim på bagsiden mere eller mindre påsættes alle materialer og overflader. Ønsker du at skabe effektbelysning eksempelvis med lys under reolen i dit walk-in-closet anbefaler vi hos SunFlux at du bruger 12V. Hvis du derimod ønsker at skabe grundbelysning til hele rummet anbefaler vi at bruge 24V da det er kraftigere lys.

LED strips 24V egner sig også rigtig godt til køkkenet. Placer båndet i reoler, skabe eller under skabe for at få perfekt arbejdslys. Underskabsbelysning i køkkenet er ikke kun godt arbejdslys, men kan også skabe en hyggelig stemning når du dæmper lyset. Tilkøb én af vores dæmpbare drivere/strømforsyninger og kombinér det praktiske med det hyggelige. Dæmpningen gør, at du kan skrue op for lysstyrken, når du har brug for et kraftigt arbejdslys og skrue ned, når der kun er behov for et dæmpet og mere behageligt lys.

Uanset hvor du vil placere din LED strip er monteringen simpel. Rengør blot overfladen eller det sted du vil placere strippen og klister derefter LED båndet på - Mere simpelt bliver det ikke, at skabe en god belysning og hyggelig stemning.

 

 

 

Kan man bruge LED strips på hanebånd?

Ja absolut! 24V LED strips er perfekt til at placere ovenpå et hanebånd. Derved vil lyset skabe en hyggelig atmosfære, og ikke mindst en rigtig god måde at få rummet til at synes større. Det er meget populært at placere LED strips på hanebåndet, men man kan også bruge LED lys til stuk. LED lys over stuk er en smart måde at give en ekstra hyggelig belysning til rummet.

LED strips i loft

LED-bånd kan bruges på rigtig mange måder f.eks. i klædeskabet, vindueskarmen, carporten eller som her, i loftet, hos en af vores kunder - SunFlux

 

 

 

Kan man sætte LED lys op udendørs?

Ja det kan man godt, du skal blot sikre dig at LED båndet kan tåle fugt og vand. Se spørgsmålet "Er LED lys vandtæt" for at finde ud af hvornår LED båndet er vandtæt. Når først du har anskaffet dig et LED bånd som er vandtæt er det et enormt godt redskab til at skabe perfekt belysning til en hyggelig havefest, ved garagen eller under husets udhæng - Vi anbefaler her at du bruger en 230V LED bånd, som du kan finde i vores sortiment her. Læs mere her: LED strips til udendørs brug

 

 

 

Kan man bruge LED lys på byggepladsen?

Ja det kan man godt. Ofte bruger byggerpladser LED bånd til byggelys på byggepladsen. Her er det helt ideelt at vælge en 230V LED bånd, som direkte kan tilsluttes en 230V stikkontakt eller lampeudtag uden brug af en LED driver. Sådan et LED bånd er helt ideel som byggelys på byggepladsen, da lysbåndet er nemt at rulle ud og ind og sparer dig for meget tid.

På grund af LED båndets fleksibilitet, er det nemt at hænge op, sætte rundt omkring hjørner eller lade det hænge som guirlander. Båndet optimerer byggepladsens orienteringslys og skaber således de bedste forudsætninger for minimering af arbejdsulykker. 230V LED lysbånd er typisk vandtætte med en IP67, hvilket gør dem egnet til indendørs såvel som til udendørs brug.

 

 

 

Skabsbelysning med LED lys bånd

LED-bånd er ideelle til skabsbelysning, da de er slanke, fleksible og nemme at installere. De kan skabe en jævn og effektiv belysning, som kan hjælpe med at forbedre synligheden inde i skabet. Med forskellige farve- og lysstyrkeindstillinger kan LED-bånd skræddersyes til dine specifikke behov og æstetik.

Læs mere her om LED skabsbelysning: Sådan opnår du den perfekte skabsbelysning med LED strips

 

 

 

Hvordan styrer jeg lyset i LED strips?

Den mest populære løsning at styringen lyset i LED strips med er indbygget i lavvolt siden i driveren til LED båndet. På den måde kan du styre lyset ved en medfølgende skrueknap eller mere moderne styre det med din telefon via bluetooth eller Zigbee. Hvis ikke det er indbygget i den driver du har, kan du altid købe en ekstern controlbox du kan montere mellem driver og LED strip. Den eksterne controlbox giver dig mulighed for at styre lyset med bluetooth, casambi, Phillips HUE, Zigbee eller blot en ganske almindelig fjernbetjening.

 

 

 

Hvordan sætter man LED lys op

LED strips er meget lette at montere. Lysbåndene er forsynet med dobbeltklæbende tape på bagsiden, som stort set klæber på alle materialer. Hvis du skal placere strippen lodret eller med lyset nedad, kan det være en fordel at supplere den selvklæbende tape med ekstra lim.

Du kan klæbe dem på en væg eller bruge en LED skinne og skrue dem fast på væggen. LED skinnen har en nedkølende effekt for lysbåndet, og forhindrer tapen i at blive ophedet og dermed at blive mindre effektiv og falde af. Derudover beskytter aluminumsprofil skinnen også mod skidt og snavs og givet faktisk et rigtig godt finish. Alternativt kan du vælge en færdig LED skinne løsning hvor du kun skal montere clips for at installere din LED lysskinne.

Uanset hvor du vil placere din LED strip er monteringen simpel. Rengør blot overfladen eller det sted du vil placere strippen og klister derefter LED båndet på - Mere simpelt bliver det ikke, at skabe en god belysning og hyggelig stemning.

OBS: Led strips får strøm fra en driver, så sådan en skal du huske at købe med! Se vores udvalg er drivere til LED strips her.

 

 

 

Hvilken LED driver/strømforsyning skal jeg bruge til mine LED strips?

LED strips får strøm fra en driver/strømforsyning, derfor skal du huske at bestille sådan en med.

Først og fremmest er det vigtigt at slå fast om det er en 12V eller 24V LED strip. Dernæst kan du finde den rette strømforsyning indenfor 12V eller 24V LED driver kategorierne hos SunFlux.

For at finde ud af hvilken strømforsyning du skal bruge til LED strips, skal du kigge på den ønskede LED bånds forbrug af Watt.

Herefter findes der en simpel formel til beregning af passende strømforsyning:

Antal Watt pr. meter det ønskede LED bånd bruger x Antal meter LED båndet skal være = Passende strømforsyning

Eksempel:

Du har fundet det LED bånd du skal bruge, som har et forbrug på 3,6 Watt pr. meter. Dertil vil du gerne have at LED strippen har en længde på 5 meter. Dermed bliver beregningen for passende strømforsyning:

3,6 x 5 = 18W strømforsyning, rundes op til nærmeste hele tal, i dette tilfælde bliver det 20Watt.

Du kan finde denne rette 24V strømforsyning i vores udvalg her.

Vær opmærksom på, at hvis du sammensætter mere end 10 meter 12V LED bånd eller mere end 25 meter 24V LED lysbånd i én serie, vil der være et så sort spændingsfald, at båndet ikke vil lyse særligt kraftigt. Har du brug for mere end 10 eller 25 meter LED bånd, skal du derfor overveje, om du i stedet bør bruge LED bånd med højere Volt.

 

 

 

Hvor meget strøm bruger LED strips?

Strømforbruget for LED-strips kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder:

  • Type af LED lys: Forskellige typer af LED'er, såsom SMD, COB, eller RGBW, kan have forskellige strømforbrug. Generelt bruger højere effekt LED'er mere strøm.
  • Typen af PCB: Nogle bånd er lavet af kraftiger kvalitet (OZ kobber), og kan dermed understøtte en højere effekt, angives ved Watt/meter.
  • Antallet af LED'er: Jo flere LED'er der er på en strip, desto mere strøm bruger den. Fx kan en LED-strip med 300 LED'er bruge mere strøm end en strip med 150 LED'er.
  • Lysstyrke: Jo højere lysstyrke (målt i lumen), desto mere energi bruger LED-strippen.
  • Driftstid: Hvor længe LED-strippen er tændt vil også påvirke det samlede strømforbrug

Beregn forbruget

For at beregne det nøjagtige strømforbrug, skal du kende watt forbruget pr. meter af LED-strippen. Dette er normalt angivet af producenten. For eksempel, hvis en LED-strip bruger 12 watt pr. meter, og du har en 5 meter lang strip, vil det samlede strømforbrug være 60 watt, har skal du finde en transformator der kan give mindst 60Watt, vælge en der er lidt større for en sikkerheds skyld, det giver en længere levetid for transformatoren!

Det er vigtigt at bemærke, at LED-teknologi generelt er mere energieffektiv end traditionelle lyskilder. Selv om de bruger strøm, er det ofte meget mindre end hvad du ville bruge med tilsvarende glødepærer eller fluorescerende lys.

 

 

 

 

Hvorfor blinker mine LED strips?

Det kan skyldes at du har en for lille driver i forhold til behovet for dit LED bånd. Under spørgsmålet "Hvilken LED driver/strømforsyning skal jeg bruge til mine LED strips?" kan du få svar på hvilken driver der passer bedst til dine LED strips. Alternativt kan det også skyldes at enten din LED strip eller driver er defekt. Tjek indenda om de forskellige mellemled er sat korrekt i eller om de sidder løse og derfor kan forårsage dårlig forbindelse.

 

 

 

Kan jeg tilslutte LED strips på batteri fx. bilbatteri?

Ja, det kan du. 12V og 24V LED strips er perfekt til bilen, autocamperen eller båden, fordi disse transportmidler enten har et 12V eller 24V batteri. På den måde kan du udsmykke din bil eller andet transportmiddel med LED bånd. Sunflux's LED strips har selvklæbende lim på bagsiden, som gør det muligt at placere lysbåndet bl.a. under sæderne eller i bagagerummet. Det kan dog være en god fordel, at supplere den selvklæbende lim med ekstra lim, hvis båndet skal sidde et sted, hvor den lyser nedad eller på lodrette overflader.

 

 

 

Kan LED strips dæmpes?

Ja, det kan de godt. Nogle LED strips inkluderer en dæmpbar funktion. På den måde kan du selv skrue op og ned for lysstyrken så det passer til formålet. Det kan være meget rart i køkkenet for eksempel under overskabe, således du kan skrue op for lysstyrken når du har brug for at godt arbejdslys, og skrue ned igen når det blot skal skabe en hyggelige stemning. Hvis du gerne vil have dæmpbar LED belysning kræver det en dæmpbar driver - Sådan en finder du her.

LED strips i garderobe og walk in closet

 

 

 

Bliver LED strips varme?

I forhold til andre lyskilder såsom halogenpærer og glødepærer bliver LED strips ikke varme. Alligevel sker der en naturlig omsætning af energi til varme ved LED strips, dog er den ikke særlig væsentlig, da klart det meste af energien bliver omsat til lys. I modsætning bruger en glødepærer typisk 10% af energien til at lave lys og 90% bliver til varme.

Den minimale varme som LED strips udsender kan blive gjort endnu mindre ved hjælp af en aluminiums profil skinne. Da aluminium i sig selv vil køler LED båndet ned, vil det altså forøge strippens holdbarhed. På den måde undgår den selvklæbende lim på bagsiden også at blive slidt og dermed mindre effektiv. Derudover skaber man også et rigtig flot finish ved brug af alu profil skinner, som kan skrues op på det ønskede sted.

Ved at påklistre din LED strip på en aluminiumsprofil beslutter du LED lysbåndet mod støv og skidt samt fugt og vand - Selvfølgelig uden at lyset bliver forringet. Skinnen gør det samtidig nemt at rengøre lyset med en fugtig klud. 

 

 

 

Hvad er forskellen på 12V og 24V LED strips?

Den store forskel ligger i at, som navnet antyder, den ene bruger 12V og den anden bruger 24V. 12V LED strips bruges oftere til effektbelysning, bl.a. rundt om et spejl, under en reol osv. Derimod bruges 24V LED strips mere til grundbelysning og belysning af større overflader, da det er kraftigere lys end 12V.

 

 

 

Hvor længe holder LED strips?

Det afhænger selvfølgelig af kvaliteten og ikke mindst om du har monteret strippen i en aluminiumsprofil skinne. Dog har LED et ry for at have en meget lang levetid. Alt efter hvilket lysbånd du vælger, kan du regne med, at kvalitets LED strips fra SunFlux kan holde op til 50.000 timer. Hvis du har monteret dit LED bånd i en aluminiumsprofil forbedrer du kun holdbarheden, da aluminimum vil have en nedkølende effekt på båndet.

 

 

 

Hvilken LED Strip skal jeg vælge?

Det afhænger af hvad du skal bruge den til. For at finde de perfekte LED strips til dig og dine behov, kan det være en god ide at gøre sig nogle overvejelser. De vigtigste overvejelser har vi listet for dig her:

 

Q: Har du brug for én lang lysstribe eller må der gerne være mellemrum mellem lysdioderne?

A: Afhængigt af dit behov, kan du vælge mellem enten COB LED bånd som er én lang lysstribe, eller almindelig LED strips, hvor der er 15, 30 eller 60 pærer/lysdioder per meter.

 

Q: Skal lyset været forskellige farver eller den klassiske ensfarvede hvid?

A: De klassiske ensfarvede LED bånd kan du finde mange steder både i 12V, 24V og 230V. Men hvis du har brug for lysbånd med andre farver, og måske endda dét at kunne veksle mellem flere forskellige farver på samme lysbånd skal du kigge under kategorien LED RGB bånd.

 

Q: Skal den kunne tåle at være i et fugtigt eller vådt miljø?

A: Ikke alle LED lysbånd kan tåle fugt og vand. Hvis den skal sidde et sted hvor der kan blive fugtigt, eksempelvis i badeværelset er det vigtigt at den også kan tåle det. For at finde ud af det, skal du kigge på IP mærkningen. En IP under 65 kan typisk ikke klare at være i et fugtigt miljø, mens en IP på 68 eller derover sagtens kan tåle at blive våd for eksempel til belysning i et akvarium.

 

Q: Skal lyset kunne dæmpes?

A: Nogle LED strips inkluderer en dæmpbar funktion. På den måde kan du selv skrue op og ned for lysstyrken så det passer til formålet. Hvis du gerne vil have dæmpbar LED belysning kræver det en dæmpbar driver. Sådan en finder du her.

 

Q: Hvor store skal lysdioderne/pærerne på LED striben være?

A: Størrelsen på lysdioderne er en fuldstændig smagssag. Dog er de mest almindelige størrelser 3,5x2,8 mm og 5x5 mm.

 

Q: Hvor bred en LED strip har du brug for?

A: Længden er nem at forholde sig til, da man kan få lige så mange meter der er behov for, og ellers kan man altid lodde flere LED lysbånd på hinanden eller afkorte dem selv. Men bredden derimod bør man overveje nøje. Der findes mange forskellige bredder til LED bånd og dette er ikke lige så nemt at justere på som længden. Derfor er det vigtigt at du finder den bredde som passer til det sted hvor båndet skal sidde.

LED lysbånd i køkkenet

 

 

 

Kan LED strips afkortes og hvordan?

Ja LED strips kan simpelt og let afkortes. Hvis du har brug for en kortere LED strips end den du har, kan du blot klippe båndet over med en saks så længden passer til dit behov. "Kan man klippe LED lys over?" Ja selvom det virker lidt primitivt er den god nok! Du skal blot huske at klippe LED båndet over ved de stiplede linjer som findes ved hvert typisk 10. eller 20. centimeter.

 

 

 

Kan man sætte LED strips sammen og hvordan?

Ja det er faktisk næsten lige så nemt som at afkorte dem. I vores tilbehør til LED strips kan du finde pressestik. Disse pressestik er dog kun velegnet til COB LED bånd. Et pressestik bruges til at forbinde COB LED bånd sammen. Eksempelvis hvis du har 1 meter COB bånd og 3 meter COB bånd og ønsker at de skal forbindes til én lang 4 meter COB bånd, kan du bruge pressestikket som mellemled. Pressestikket sparer dig med andre ord i for at lodde de forskellige LED bånd sammen. Du kan få pressestik med og uden ledninger. 

Hvis du skal lave en vinkel med dine COB LED bånd kan du med fordel bruge et hjørnestik. Disse bruges, ligesom pressestik, til at forbinde to COB LED bånd, men gør det muligt at lave en vinkel på 90 grader. Dette er smart hvis du skal have viklet din COB LED strip omkring noget. 

 

 

 

Er LED lys vandtæt?

Ikke alle LED lysbånd kan tåle fugt og vand. Hvis den skal sidde et sted hvor der kan blive fugtigt, eksempelvis i badeværelset er det vigtigt at den også kan tåle det. For at finde ud af det, skal du kigge på IP mærkningen. En IP under 65 kan typisk ikke klare at være i et fugtigt miljø, mens en IP på 68 eller derover sagtens kan tåle at blive våd for eksempel til akvarielys.

IP værdier:

  • IP 21 - Ikke modstandsdygtig over for vand
  • IP 65 – Kan tåle stænk af vand
  • IP 67 – Vandtæt - men kan ikke tåle at ligge i vand i længere tid.
  • IP 68 – Vandtæt og må ligge under vand i op til 1 meters dybde.

Læs mere on udendørs vandtæt LED belysning: LED strips til udendørs brug

 

 

 

Kan man få LED lys i farver?

Ja der findes mange former for LED lys i farver. Det farvede LED lys kaldes ofte for RGB. RGB LED bånd er populært brugt som gamer setup eller indirekte effekt belysning bag TV eller en reol. De festlige farver som LED båndet kreerer er også helt perfekt som lys til din hjemmebar eller diskotek. Fordi alle farver er mulige at skabe med RGB LED bånd, kan det også være ideelt til belysning på kontoret i samme farve som virksomhedens brand eller logo.

 

 

 

Hvad er RGB lys?

RGB står for Red, Green, Blue (Rød, grøn, blå). Nogle gange kaldes det også for RGBW hvor W står for white (Hvid). RGB LED strips er derfor udstyret med røde, grønne og blå lysdioder. Disse 3 farver kan ved kombination danne hele farvepaletten, og derved skabe lige præcis den farve du ønsker lyset skal have. Du kontrollerer simpelt og nemt lyset og dets farve med en LED fjernbetjening/controller. Find vores udvalg af farvede LED strips her.

LED RGB strips - farvede lysbånd

 

 

 

Hvad er RGBW lys?

RGBW står for Rød, Grøn, Blå og Hvid. Det er en type LED-strip, der kan producere disse fire farver.

RGBW LED-strips er lidt forskellige fra standard RGB (Rød, Grøn, Blå) LED-strips. Standard RGB-strips kan blande de tre farver for at producere en bred vifte af andre farver, herunder hvid. Men den hvide farve, de producerer, er typisk ikke så ren eller klar som en dedikeret hvid lyskilde, fordi den er skabt ved at kombinere rød, grøn og blå.

RGBW LED-strips har en dedikeret hvid LED for hver LED gruppe. Dette betyder, at de kan producere en renere, klarere hvid farve sammenlignet med standard RGB-strips. Det gør dem også mere alsidige, da de kan bruges til både farvet stemningsbelysning og almindelig hvid belysning.

Med en passende controller kan du justere intensiteten af hver farve på RGBW LED-strips for at skabe præcis den farve og stemning, du ønsker. De kan også være programmeret til at skifte farver eller skabe lysshow effekter.

RGBW LED-strips er populære til både hjemmebelysning og kommercielle applikationer som butikker, barer og restauranter, hvor de kan skabe en bred vifte af belysningseffekter og stemninger.

 

 

 

Hvor kan man købe LED strips?

Man kan købe kvalitets LED strips hos SunFlux.dk. SunFlux er specialister i LED belysning af højeste kvalitet. Vi udvikler selv vores produkter og varetager i samarbejde med vores udvalgte forhandlere og installatører salg, markedsføring og rådgivning til offentlige, erhvervs- og privatkunder.

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp til LED strips? Så står vi klar med professionel råd og vejledning, så kontakt os endelig!

-

Andre artikler om lysbånds strips her

 

Læs mere her på wiki: LED strips