LED Bånd - LED Lysbånd - LED Strips

Vi har et stort udvalg af LED bånd, LED lysbånd og LED strips. Vi tilbyder LED bånd og strips i højeste kvalitet og til de fleste formål.

02108
 
DKK 875,00 / STK inkl. moms
DKK 700,00 ekskl. moms
02105
 
DKK 587,50 / STK inkl. moms
DKK 470,00 ekskl. moms
02107
 
DKK 687,50 / STK inkl. moms
DKK 550,00 ekskl. moms
02106
 
DKK 587,50 / STK inkl. moms
DKK 470,00 ekskl. moms

LED strips og LED bånd

LED strips er selvklæbende bånd med indbyggede strømbesparende LED lys. LED båndene har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges til alt fra dæmpet belysning i stuen til effektivt arbejdslys i køkkenet. Vælg mellem lysbånd med få LED dioder, der giver en punktbelysning, og bånd med mange dioder, der giver en ensartet lysstribe. Bestil LED strips online hos Sunflux i dag!

De praktiske LED strips har på kort tid opnået en enorm popularitet. Lysbåndene er meget lette at montere, og på kort tid kan du få lys i skabe og reoler. LED strips kan også bruges til at skabe farvede lysstriber. Og ved at kombinere de forskellige farver kan du skabe flotte og sjove effekter. Kombinér det praktiske med det hyggelige, og vælg LED strips med lysdæmpning. Dæmpningen gør, at du kan skrue op for lysstyrken, når du har brug for et kraftigt arbejdslys og skrue ned, når der kun er behov for et dæmpet og behageligt lys.

3 tips til at vælge LED strips

Når du skal finde de rigtige LED strips, skal du først og fremmest vurdere, hvilken form for belysning du har brug for. Her er 3 af de mest anvendte LED strips:

  • Almindelige LED bånd 
  • COB LED lysstrips
  • Farvede LED bånd

De mest almindelige LED bånd har typisk et lille mellemrum mellem hver lysdiode, hvilket giver en flot punktbelysning. Denne type af LED strips er den mest kendte og findes i 12 V og 24 V varianter.

COB LED strips bliver ofte betegnet som fremtidens LED belysning. På COB LED båndene sidder lysdioderne så tæt, at båndet ligner én lang lysende stribe. Denne type lysbånd har en høj lysstyrke, kaldet lumen, hvilket giver en god og meget ensartet belysning.

LED med farver, også kaldet RGB bånd, kan skabe et flot lys, når mørket falder på. Disse LED bånd er mest beregnet til hyggeligt baggrundslys og findes i flere forskellige farver.

Billig i drift og lang levetid

En af de store fordele ved LED strips er den billige drift og lange levetid. Hvis du skal bruge dine LED strips meget, kan du med fordel kigge på de enkelte strips strømforbrug. Forbruget opgives i watt pr. meter, og de mest energivenlige ligger på omkring 5-6 watt pr. meter, hvilket giver en meget billig form for belysning.

Ud over det lave strømforbrug kan du glæde dig over, at LED strips har en meget lang levetid. Alt efter hvilket lysbånd du vælger, kan du regne med, at kvalitets LED strips fra Sunflux kan bruges mellem 20.000-25.000 timer og kan tændes og slukkes op til 50.000 gange.

Kombinationen af et lavt strømforbrug og en meget lang levetid gør LED strips meget økonomiske. Du kan derfor se frem til en væsentlig lavere elregning, samtidig med at du er med til at minimere CO2 udledningen og støtte et grønnere miljø. 

LED bånd med farve

Hvis du er til fest og farver, så er RGB LED strips med grønne, gule, røde eller blå lys lige noget for dig. Hvis du ikke helt kan beslutte dig for en enkelt farve, skal du vælge et bånd, der kan skifte mellem flere forskellige farver. På den måde kan du vælge farve efter dit humør eller efter den stemning, du ønsker at fremkalde.

Nem montering af LED strips

LED strips er meget lette at montere. Lysbåndene er forsynet med en dobbeltklæbende tape på bagsiden, som stort set klæber på alle materialer. Lysbåndene er meget fleksible og kan bøjes om hjørner, rundt om spejle og meget mere.

OBS: Led strips får strøm fra en driver, så sådan en skal du huske at bestille med!

Kontakt 

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp? Så står vi klar med gode råd og vejledning, så kontakt os endelig!

Kontakt os kl. 08-15 mandag til fredag på tlf.: 43 474 272 eller skriv til os døgnet rundt på service@sunflux.dk